Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primer cap de setmana d’activitat frenètica pels 3 grups de Carnaval d’Olèrdola

El tret de sortida és aquest divendres a la nit, amb el 1r Concurs de comparses convocat a Sant Miquel d’Olèrdola
Fragment del cartell que anuncia el concurs
Fragment del cartell que anuncia el concurs

divendres 17 febrer 2017

Olèrdola té un protagonisme molt rellevant al Penedès irradiant activitat de Carnaval. Així es podrà contrastar durant tres caps de setmana consecutius, a partir d’aquest mateix divendres. I és que al municipi hi ha tres grups de Carnaval estables que, a més de participar en les rues més assenyalades de les nostres comarques, també tenen l’energia i capacitat per a  organitzar cites de Carnaval amb la presència d’altres grups. El tret de sortida es dóna aquest divendres, a partir de les 11 de la nit, amb el 1r concurs de Comparses que organitza el grup “Tots per un” de Sant Miquel d’Olèrdola, al Local Social Rossend Montané.

HI participaran fins a 11 grups, incloent els 3 d’Olèrdola. Des del grup “Tots per un” s’ha exposat que el concurs neix amb el propòsit d’animar el carnaval a Sant Miquel  i fer que l’esdeveniment sigui una referència en l’inici del Carnaval al Penedès.

El concurs repartirà 300 euros en premis i també inclou un apartat de disfresses individuals. En aquest cas les inscripcions es poden fer aquest mateix divendres, al Local Social Rossend Montané. Després del concurs, hi haurà música amb dj i durant la nit es disposarà de servei de barra al Local.

La cita és una molt bona ocasió per a veure en acció al grup de Sant Miquel, que està integrat enguany 98 components, 12 més que els que va reunir l’any passat. Han descartat fer carrossa i anuncien que la seva comparsa està marcada pel color, sota el nom de “Els colors de l’Iris”.

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta és molt probable que sigui una de les comparses més nombroses del concurs. El grup aquest any el formen fins a 242 persones i la carrossa porta per títol “des de les profunditats de Sant Pere”. Aquest dissabte la carrossa ja es podrà veure a la tarda en la rua de les Cabanyes i per la nit a la Múnia. Diumenge al matí es desplacen fins a Sant Jaume i per la tarda no faltaran a la rua de Sant Martí, una de les rues més esperades de l’inici del carnaval.

El grup de Carnaval de Moja també debuta divendres en el concurs de Sant Miquel. Aquest any s’hi ha inscrit fins a 170 persones i la seva proposta porta per nom “Temps de Festa”. Commemorant els 20 anys de grup de Carnaval a Moja, han anunciat que la carrossa inclou una figura central i referències a la trajectòria del grup de Carnaval de Moja en aquests 20 anys. Com els altres dos grups del municipi, l’agrupació de Carnaval de Moja també estarà present a les Cabanyes, la Múnia i a Sant Martí.

 

 

Document Actions