Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primers actes de la Festa Major de Moja

La programació d’onze dies començava divendres amb un concert de rock

dimarts 19 juliol 2022

 

Després de deixar enrere les restriccions derivades de la Covid-19, aquest 2022 la Festa Major de Moja recupera la pràctica normalitat i ofereix una extensa programació amb actes diferents durant onze dies, fins el dilluns 25 de juliol. Les primeres propostes ja es vivien aquest cap de setmana, amb l’acte inicial que divendres protagonitzaven el grup The Acoustic Plan a la rambla Pau Casals. Una de les integrants de la Comissió de Festes, Ingrid Gras, es mostrava contenta pel nivell d’aquest concert musical però apuntava que la resposta del públic havia estat tímida. (àudio)

Dissabte i diumenge al matí es podia seguir la visita temàtica  “La música a Moja”. El dissabte dues colles van prendre part de la trobada de germanor d’arrossos. Durant el vespre es va inaugurar l’exposició “Digueu-me per què”, de Fèlix Plantalech, a la Torre de Moja. Aquest dilluns i dimarts un dels centres d’activitat és el d’oferir propostes refrescants pels infants. Aquest dilluns a la tarda, amb una animada festa de l’escuma i guerra d’aigua. I aquest dimarts, amb tobogans aquàtics a partir de les 5 de la tarda, a la pista poliesportiva. (àudio)

Per aquest dimarts, a les 7 de la tarda, s’ha programat a la rambla Pau Casals la perfromance participativa i interactiva “Tu t’ho creus?”, a càrrec de les Mireies. Es tracta d’una activitat que convida a la reflexió per combatre i desmuntar els significats i narratives que oprimeixen i discriminen les persones LGTBI. Aquest dimarts també es recupera la caminada nocturna, amb inici a les 20.15 des de la rambla Pau Casals. I a les 10 de la nit hi haurà cinema a la fresca.

L’obertura a la públic de la Torre de Moja és un dels al·licients que conté aquesta Festa Major. Els diumenges es pot visitar en horari de matí, de 10 a 12. I aquest dimecres  hi ha programada una visita guiada, a partir de dos quarts de 8 del vespre. Aquests moments d’obertura permeten veure la suggerent instal·lació artística que es pot veure a la Torre de Moja, obra de Fèlix Plantalech. (àudio)

Els actes de dimecres es tancaran amb el show de màgia a càrrec del Mag Stigman amb l’espectacle “Més que màgia”, a les 10 de la nit a la zona esportiva Els Pins.

 

Escolta l'entrevista a Ingrid Gras, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Galeria d'Imatges

ActesPrevisDV2ok.jpg
ActesPrevisDill.jpg

Document Actions