Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Procés participatiu per a decidir usos de l’antic edifici de Correus de Moja

Del 17 al 24 de setembre es podran fer propostes i votar-les del 25 de setembre a l’1 d’octubre

dimecres 05 setembre 2018

L’Ajuntament d’Olèrdola ha convocat un procés participatiu perquè la ciutadania decideixi els usos de dos espais de l’antic edifici de Correus de Moja. L’edifici és municipal i aquest 2018 l’Ajuntament ha completat la seva rehabilitació. Els veïns empadronats a Olèrdola, majors de 18 anys, podran fer propostes i decidir a què es dedicarà una sala de 19  metres quadrats i una altra sala que té quatre dependències amb superfícies que van dels 9 als 12 metres quadrats.

Seguint el procediment ja fet en anteriors processos promoguts per l’Ajuntament, com els que van comportar decidir el nom de la nova plaça de Sant Pere Molanta o el destí de la partida de pressupostos participatius d’aquest 2018, s’han establert en el procés dos moments. Primer per a poder proposar usos a aquests espais i després per a escollir entre les propostes finalistes.

Abans de poder fer propostes i passar a votar-les, s’ha convocat una xerrada informativa per a explicar de quina manera la ciutadania  podrà prendre part del procés participatiu. La xerrada s’ha convocat al mateix antic edifici de Correus de Moja, a la plaça de l’Església, a les 8 del vespre de dijous de la setmana que ve, 13 de setembre.

Entre el dilluns 17 de setembre i dilluns 24 de setembre restarà obert el període per a realitzar propostes d’ús de les sales. Les propostes es podran fer per internet a http://transparencia.olerdola.cat o bé presencialment a l’Oficina Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola, de dilluns a divendres de 07:30 a 15:00 hores durant tot el període comprès entre el dia 17 de setembre i les 10:00 hores del dia 24. Qui ho desitgi, també podrà fer les seves propostes presencialment al Centre Cívic La Xarxa de Moja el dimarts 18 de setembre de 17:00 a 20:00 hores.

Entre el 25 de setembre a les 10:00 hores i el dia 1 d’octubre a les 10:00 hores es podrà escollir per internet  entre les propostes finalistes. Presencialment també es podrà fer a l’Oficina Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola de dilluns a divendres de 07:30 a 15:00 hores durant tot el període comprès entre el 25 de setembre i les 10:00 de l’1 d’octubre. El dimarts 25 de setembre, en horari de 17:00 a 20:00 hores, també es podrà votar presencialment al Centre Cívic La Xarxa.

Document Actions