Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa doble d’activitats aquest cap de setmana al Parc d’Olèrdola

Dissabte hi ha visita amb Guisla la remeiera i diumenge “L’estrany viatger i el seu mapa”

dijous 10 abril 2014

La primavera convida a sortir i això ho tenen ben present des de Tríade, l’empresa de serveis culturals que gestiona les activitats programades al Parc d’Olèrdola.I és que durant aquests mesos és quan més propostes s’ofereixen per a poder visitar de forma atractiva el parc, aprofitant el bon temps. Un bon exemple d’això es viu aquest cap de setmana. Hi ha programa doble d’activitats. El dissabte es podrà visitar el Parc d’Olèrdola de la mà de “Guisla la remeiera”, mentre que diumenge s’ha previst l’activitat familiar “L’estrany viatger i el seu mapa”.

La Guisla representa una remeiera que va néixer a Olèrdola l’any 1003. De ben petita la seva mare li va ensenyar com donar remei a moltes de les malalties dels seus conciutadans amb les plantes i les herbes que recol·lectava al bosc. Gràcies als seus coneixements, els visitants es podran apropar als secrets antics de les plantes remeieres. La visita finalitza al rebost de Guisla, amb la possibilitat de ser aprenents de remeier. L’activitat s’inicia a les 11 del matí d’aquest dissabte, amb sortida des de l’aula d’interpretació de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya.

L’endemà diumenge, també amb inici a les 11 del matí, s’ha programat una activitat familiar ben especial. Es tracta d’un gran joc de pistes que planteja l’objectiu d’ajudar un estrany viatger a trobar el seu mapa. Aquest viatger vingut de l’orient va crear el primer mapa d’Olèrdola, però malauradament el va perdre dins de la ciutat medieval. Amb la recerca del mapa els participants s’endinsen en una aventura a l’antiga ciutat emmurallada per conèixer-la. Amb l’ajuda d’un curiós enginy es descobreix on s’amaga el mapa. Com a premi el viatger deixarà crear un objecte preuat per l’època, que els participants es podran endur.

Cal fer reserva prèvia, a través de TRÍADE (serveis culturals), tel. 93 817 28 68, info@triadecultural.com o www.triadecultural.com.

 

Document Actions