Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa especial de peticions musicals a Canal 20-Ràdio Olèrdola aquest diumenge dins la Festa Major de Moja

Conduït per Joan Enric Vidal i Armand Beneyto. Es podrà trucar en directe a la ràdio , de 10.00 a 12.00h, i demanar la cançó que es vulgui escoltar

dijous 22 juliol 2021

L’emissora municipal de ràdio, Canal 20-Ràdio Olèrdola, realitza el seguiment informatiu dels esdeveniments del municipi, incloent les seves festes majors. En el cas de la Festa Major de Moja d’aquest 2021, i amb l'ànim de donar continuïtat a la satisfactòria experiència de l’any passat, va més enllà en la seva implicació amb les activitats que es generen a Olèrdola i també protagonitza una de les propostes que s’inclouen en el programa d’actes. Es tracta d’un programa especial de ràdio de peticions musicals . S’emetrà en directe diumenge, a partir de les 10 i fins les 12 del matí, i serà conduït a dues veus per Armand Beneyto i Joan Enric Vidal. Serà així una manera d’unir per la Festa Major de Moja dos espais històrics de l’emissora: el “Tu Tries” que realitzava Armand Beneyto, i el programa “Para que no me olvides” de Joan Enric Vidal, produït des de Canal 20 i difós per una quarantena d’emissores d’arreu del país.

Així, diumenge es podrà trucar a la ràdio, al telèfon 93 891 54 20, i demanar la cançó que es vulgui escoltar. I qui ho desitgi, també pot aprofitar la comunicació per desitjar als oients que acabin de passar una molt bona Festa Major de Moja.

Document Actions