Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programació especial de seguiment de la jornada electoral aquest diumenge a Canal 20-Ràdio Olèrdola

A partir de les 20:00h s’oferirà un programa en directe amb opinions de representants de les candidatures, resultats i entrevistes als caps de llista

divendres 24 maig 2019

 

Canal 20-Ràdio Olèrdola emetrà aquest diumenge una programació especial de seguiment de la jornada electoral. Durant la jornada es recolliran dades de participació i s’enregistraran entrevistes als quatre caps de llista en el moment de votar. A partir de les 20:00h, al 107.0 de la FM s’emetrà un programa en directe que comptarà amb les opinions de representants de les candidatures, seguiment dels resultats al municipi de les eleccions europees i anunci dels resultats de les eleccions municipals. Un cop confirmats els resultats, es preveu mantenir entrevistes amb els quatre candidats.

El programa a la ràdio de diumenge se suma al seguiment fet aquests dies des dels mitjans d’informació municipals de tota l’actualitat de la campanya. Així, tant en els serveis informatius de la ràdio, com en l’apartat de les notícies de la web olerdola.cat i al facebook i twitter  municipal “Comunicació Olèrdola”, s’han ofert cròniques de tots els actes electorals convocats a Olèrdola i entrevistes de contingut electoral a cadascun dels candidats i candidates a l’alcaldia. A més de tenir aquesta difusió local, la pràctica totalitat de notícies elaborades pel Servei de Comunicació municipal relacionades amb les eleccions municipals han estat recollides en el portal informatiu municipals.cat, promogut per la Xarxa Audiovisual Local.

Document Actions