Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programat aquest diumenge al matí un taller per identificar orquídies silvestres al Parc d’Olèrdola

L’activitat és gratuïta, s’ha programat a les 10 del matí i cal inscripció prèvia

dimecres 17 març 2021

 

La seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia no ha desaprofitat la possibilitat de programar activitats i ja aquest cap de setmana ens acosta una proposta de natura que permetrà conèixer alguns dels elements més preuats de la flora autòctona. Es tracta d’un taller d’iniciació a la identificació de les orquídies silvestres, que s’ha programat aquest diumenge, a les 10 del matí. El taller és gratuït i les places estan limitades a 15 persones. Per reserves i informació, les persones interessades poden trucar al telèfon 93 890 14 20 o bé enviar un correu electrònic a mac.olerdola@gencat.cat.

Xavi Fernández, informador del conjunt d’Olèrdola, explicava que primer hi haurà una sessió teòrica a l’aula taller i després es farà una passejada pel Parc d’Olèrdola. Fernández explica que les orquídies són flors “discretes i delicades”.(àudio)

Les previsions meteorològiques anuncien la possibilitat de pluges aquest cap de setmana. Si és possible i la pluja no és torrencial, la intenció és la de mantenir l’activitat. Xavi Fernández també ens recorda que la proposta de diumenge marca el tret de sortida de la represa de les activitats a la seu d’Olèrdola del Museu d’Olèrdola, que ha de continuar amb visites guiades els propers caps de setmana.(àudio)

Les orquídies són flors molt delicades. No són plantes domèstiques i pels seus especials requeriments només poden viure en estat natural. Per això es demana no arrencar-les ni tallar-les.(àudio)

Escolta l’entrevista a Xavier Fernández, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions