Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop d’un centenar d’infants acabaran passant pel Casal d’Estiu d’Olèrdola

La primera setmana del Casal ha començat amb una cinquantena d’inscrits, sumant les seus de Moja i de Sant Pere Molanta
Sortida per Moja aquest dimecres
Sortida per Moja aquest dimecres

dimecres 01 juliol 2015

Des d’aquest dilluns i durant cinc setmanes està en marxa el Casal d’Estiu d’Olèrdola, organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Repetint l’experiència de l’any passat, el Casal es divideix en dues seus, situades a les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta, tot mantenint la mateixa filosofia i planificació d’activitats. Dilluns, els participants de les dues seus del Casal van coincidir a la piscina de Sant Cugat. També comparteixen excursions i els grups de grans i mitjans es troben dos dies a la setmana a Sant Miquel d’Olèrdola, tal i com detalla  Joan Rivas, monitor del Casal d’Estiu d’Olèrdola.(àudio)

Aquesta primera setmana, han començat l’activitat del Casal d’Estiu una vintena d’infants a Moja i una trentena a Sant Pere Molanta. A Moja la inscripció s’anirà incrementant en les properes setmanes i s’estima que, sumades les dues seus, pel Casal d’Estiu acabaran passant un centenar d’infants.(àudio)

Des del Consell Esportiu es planifiquen les mateixes activitats i es treballen propostes compartides entre les dues seus del Casal.(àudio)

La quarta setmana del Casal d’Estiu, que conté una excursió al parc aquàtic d’Illa Fantasia, és la setmana que registra més inscripcions.

Escolta l'entrevista a Joan Rivas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions