Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 140 diables ofereixen un espectacle excepcional amb el correfoc de les Festes de Sant Macari

Els Diables de Moja superen amb nota el repte d’organitzar un correfoc amb una bèstia de foc i 3 colles convidades

dilluns 22 gener 2018

La tarda de dissabte 20 de gener  va ser la data escollida per tal de celebrar el correfoc dels Diables de Moja, enmig de les festes de Sant Macari. A primera hora de la tarda  estaven convocades totes les colles al Centre Cívic la Xarxa per començar a preparar tot el material. La colla “Petits Sexes Foc” de Sant Cugat Sesgarrigues, seria l’encarregada d’acompanyar a la colla infantil de Moja durant la cercavila de foc. Després d’un berenar per a tota la canalla, es va procedir a donar les instruccions necessàries per a començar el correfoc. Minuts abans del inici de la cercavila l’Aleix, cap de colla de Sant Cugat, comentava la predisposició que existia en la colla per participar en aquest correfoc d’hivern.(àudio)Correfoc2.jpg

La cercavila va començar a la plaça de l’Església a l’hora prevista. Un total de 135 membres de les diferents colles participarien en aquest vistós i espectacular correfoc. La jornada es va celebrar sense incidents i amb nombrosos punts de lluïment, aspectes que van destacar les colles convidades, els Rubeo Diablourum de Rubí i el Ball de Diables del barri de Sant Pere Nord de Terrassa. Tot i produir-se durant el recorregut algun moment més lent, la cercavila va acabar dins el temps previst i també va estar respectada per una temperatura bastant agradable.

L’Èric i la Dalmai, membres de la colla de Terrassa ens comentaven les seves impressions sobre el correfoc. Van valorar de forma molt positiva el tracte rebut i destacaven el sopar que va preparar la colla dels Diables de Moja.(àudio)

En Jordi, membre de la colla de Rubí, valorava molt positivament la relació que s’està establint amb el poble de Moja i ens comentava les dificultats que també viu la colla tot i estar ubicada en una ciutat més gran.(àudio)

Ferran Díaz, cap de colla dels Diables de Moja, es mostrava satisfet pel funcionament del Correfoc, malgrat els nervis passats per garantir que tot rutllés.(àudio)

La colla dels Diables de Moja vol agrair a tota la gent que va voler viure, veure i participar en el correfoc, i agraeix també la gran quantitat de fotografies i vídeos que han circulat per les xarxes socials..

Escolta les entrevistes de valoració del Correfoc, realitzades per Josep Sesma i emeses per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions