Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 200 atletes ja s’han inscrit a la cursa de muntanya a peu “Pujada al Castell d’Olèrdola”

La prova té lloc aquest diumenge al matí i compta amb l’organització del club “El Bressol”
Manuel Torres, guanyador de les dues darreres edicions
Manuel Torres, guanyador de les dues darreres edicions

dimecres 10 octubre 2012

Entre les inscripcions via internet i les fetes en els dos establiments autoritzats, s’estima que són ja prop de 200 les persones que han formalitzat la seva inscripció per participar aquest diumenge en la 13a edició de la cursa a peu “Pujada al castell d’Olèrdola”. El club BTT “El Bressol”, que torna a assumir l’organització tècnica de la prova, s’ha fixat com a propòsit aquest any incrementar les inscripcions prèvies. De moment, tal i com ens confirmava un dels integrants de la Junta del club, Manel Suero, la xifra s’aproxima a les 200 inscripcions registrades. (àudio)

Fins aquest dijous les inscripcions es poden realitzar de forma telemàtica a través de la web bttelbressol.com. També hi ha l’opció de lliurar la butlleta i l’import d’inscripció, al preu de 15 euros, a la botiga UB Sports, al carrer La Múnia de Vilafranca. Diumenge, el dia de la cursa, es podran fer inscripcions abans de l’inici de la prova però el preu serà ja de 20 euros. L’objectiu d’incentivar la inscripció prèvia és el d’agilitzar tot el procés de recollida de dades, tal i com explicava Manel Suero. (àudio)

La prova té 14 kilòmetres de recorregut i s’inicia, a les 9 del matí, davant de l’escola de Moja. Per a fer possible que tot rutlli ha calgut mobilitzar de nou a molts voluntaris del poble, que tenen cura de l’atenció i recepció als atletes, l’esmorzar, el control de la prova o el lliurament d’obsequis. (àudio)

El club El bressol també vol aclarir que aquesta prova té unes característiques ben diferenciades de la cursa “10k” que, com a novetat , s’ha organitzat pel proper 18 de novembre a Moja. La nova cursa té un caràcter familiar, amb un recorregut pla i en un circuit semiurbà, mentre que per a fer la prova de muntanya cal tenir en compte que en algun tram el recorregut té un pronunciat desnivell de fins al 40% i, per tant, per afrontar-la cal una preparació adequada.

Document Actions