Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 200 persones converteixen en un èxit la 1a caminada nocturna de la FM de Moja

Caminaires de totes les edats van completar un recorregut de prop de 7 quilòmetres
Primers moments de la caminada, a l'interior de Moja
Primers moments de la caminada, a l'interior de Moja

dilluns 29 juliol 2013


Durant aquesta Festa Major de Moja s’ha comptat amb una novetat que ha assolit un rellevant èxit d’organització. Es tractava de la 1a edició de la caminada nocturna, organitzada pel Club BTT “El Bressol”, i que es va realitzar la nit de divendres a dissabte. Prop de 200 persones van reunir-se a la plaça de l’Església, en acabar els versots dels Diables, per a fer un recorregut de gairebé 7 quilòmetres pels boscos propers a Moja. Toni Rigualt, president del Club BTT “El Bressol”, es mostrava del tot satisfet per l’elevada participació obtinguda i subratllava la diversitat d’edats dels caminaires.(àudio)

Després d’aquesta satisfactòria experiència, el club ja anuncia que la seva voluntat és la de mantenir en les properes festes majors aquesta caminada nocturna, ajustant alguns aspectes detectats en aquesta primera edició.(àudio)

El recorregut s’iniciava a les 12 de la mitjanit tocades i es completava a dos quarts de tres de la matinada, al Local Nou. Des de l’organització es valorarà el ritme de la caminada amb l’ànim de fer-lo més suau i assequible per a totes les edats.

Escolta l'entrevista a Toni Rigualt, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions