Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 200 persones participen aquest diumenge en la Festa Major del Parc

Les activitats familiars i de natura han tornat a ser protagonistes
Jocs amb materials recuperats, aquest diumenge a la FM del Parc
Jocs amb materials recuperats, aquest diumenge a la FM del Parc

dimarts 04 novembre 2014

Aquest diumenge prop de 200 persones han participat en les activitats de la Festa Major del Parc, celebrada al Conjunt Monumental d’Olèrdola durant tot el matí. Montse López, responsable de l’empresa que gestiona les activitats del programa Viu el Parc, recorda que les propostes han inclòs tallers de plantes medicinals, d’elaboració de caixes niu o de realització de menjadores d’ocelles. Grans i petis podien mostrar la seva destresa en els jocs del Guixot de 8, fets amb material recuperat. També hi havia l’opció de seguir la visita medieval programada diumenge al Conjunt Monumental. I per acabar , es podia ballar les danses tradicionals d’arreu del món amb el grup Zing. Montse Lopez explica que havia estat un dia tranquil i que l’assistència del públic havia estat progressiva durant el matí. (àudio)

El castell d’Olèrdola ha tornat a ser escollit com a escenari de la Festa Major. És un lloc emblemàtic i la Festa Major permet conèixer de manera conjunta natura i patrimoni.(àudio)

El programa de la Festa Major del Parc ha tornat a estar marcat per les activitats familiars, en un patró que es manté any rere any.(àudio)

Entre el públic que visitava aquest diumenge el castell d’Olèrdola hi havia veïns de municipis propers. Un veí de Sant Miquel, en Joan Tubella, es lamentava que la gent del municipi no aprofités que es fan aquestes activitats a prop de casa. (àudio)

Durant la jornada també era ben perceptible moltes persones que captaven fotografies i que, ben probablement, estaven acumulant imatges per participar en l’apartat dedicat a la Festa Major del parc del concurs de fotografies que de nou s’ha convocat dins el programa Viu el Parc.

Escolta les entrevistes sobre la Festa Major del Parc, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions