Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 300 persones comencen dissabte a viure el Carnaval amb els grups d’Olèrdola

Els grups de Moja i Sant Pere coincidiran aquest cap de setmana a les rues de les Cabanyes, La Múnia i Sant Martí
Grup de Moja 2013
Grup de Moja 2013

dijous 20 febrer 2014

Aquest cap de setmana s’inicien les activitats del Carnaval a la nostra comarca. Dissabte i diumenge s’han programat les primeres rues i els grups d’Olèrdola no hi faltaran. Les agrupacions de Carnaval de Moja i de Sant Pere Molanta estan inscrites dissabte en la rua de les Cabanyes, que començarà a dos quarts de 7 de la tarda, i en la de La Múnia, amb inici a les 9 de la nit. Diumenge, a les 7 de la tarda, també estaran presents a la rua de Carnaval de Sant Martí Sarroca.

Sumant els dos grups, són gairebé 300 les persones que viuran intensament el Carnaval aquest 2014 formant part dels grups del municipi. El grup de Sant Pere Molanta compta amb 186 inscrits i el de Moja se situa en els 105. Recordem que aquest any la comparsa de Moja ha decidit agafar-se un any sabàtic i no sortir.GrupStPere2013.JPG

El president del grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, Manel Zapater, explicava que aquesta agrupació també participarà diumenge al matí en la rua de Sant Jaume dels Domenys. Zapater indica que la rua de Sant Martí, diumenge a la tarda, és un dels llocs on més agrada anar-hi perquè permet veure a la resta de comparses i carrosses, just en l’inici del Carnaval.(àudio)

El grup de Sant Pere Molanta participa en aquests carnavals amb “El rei del jardí”. Un dels elements distintius del grup és el treball acurat de coreografies, que ha portat a preparar-ne fins a 10 de diferents. Aquest moviment constant i variat durant les rues fa que el fred no sigui enemic.(àudio)

El grup de carnaval de Moja, amb “Els ulls del Carnaval”, han reforçat aquest any la vistositat i espectacularitat dels vestits. Toni Ràfols, membre del grup de Carnaval de Moja, també ens recorda que la de diumenge a Sant Martí és una de les rues importants abans d’afrontar la intensa activitat de la setmana següent.(àudio)

Ràfols subratlla que el principal propòsit del grup és passar-s’ho bé.(àudio)

A més de les rues, els grups de carnaval en forces casos també tenen altres activitats aquests dies. És el cas del grup de Sant Pere Molanta, que després de recorre dues rues dissabte a la nit també participarà en els carnavals de les discoteques El Temple de Vilafranca i Lou, a Segur de Calafell.

Document Actions