Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 400 persones es reuneixen en l’homenatge a Pau Pérez al camp municipal de Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola, entre les institucions i entitats implicades en l’acte

dilluns 25 setembre 2017

L’homenatge a Pau Pérez, vilafranquí víctima de l’atac terrorista a Barcelona del passat agost,  ha reunit aquest diumenge al vespre a prop de 400 persones al camp municipal d’esports de Vilafranca. Entre les entitats i institucions participants, hi havia representació de l’Ajuntament d’Olèrdola de la mà de l’alcalde, Lucas Ramírez; i de la regidora Anna Boada. L’homenatge enfrontava un combinat d’antics i actuals jugadors del Moja i de l’Atlètic Vilafranca, els dos clubs amb els que havia jugat Pau Pérez. Fins a una seixantena de jugadors van voler participar en l’homenatge disputant alguns minuts del partit, que va finalitzar amb l’anecdòtic triomf del Moja per 2-5.

Les aportacions voluntàries que van fer els assistents a l’homenatge van sumar fins a 1.500 euros i es van lliurar  a “Aldeas Infantiles”, ONG amb  la que havia col·laborat Pau Pérez.

L’acte va ser organitzat per l’AE Moja i l’Atlètic Vilafranca i va comptar amb la implicació de la Federació Catalana de Futbol i els ajuntaments d’Olèrdola i de Vilafranca. La Federació va lliurar a la família de Pau Pérez una samarreta emmarcada de la selecció catalana amb el nom de Pau Pérez inscrit. Guille Pérez, germà de Pau i també exjugador del Moja,  ha agraït l’assistència de tothom a l’homenatge i ha tingut paraules de reconeixement per “a la família del Moja” per la seva implicació en l’organització de l’acte.

Document Actions