Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 500 persones han participat aquest diumenge en la Festa Major del parc

La Festa es consolida com una de les activitats anuals més concorregudes de les convocades al Conjunt Monumental

dilluns 07 novembre 2016

Després de la Trobada d’Olèrdola, la Festa Major del parc és l’activitat de caràcter anual que més participants reuneix  al Conjunt Monumental. Així s’ha comprovat de nou aquest diumenge. S’estima que han estat prop de 500 les persones que han assistit a les activitats de la festa, celebrades durant el matí i fins prop de les 2 de la tarda. La cua de cotxes aparcats a la carretera d’accés al castell arribava fins a prop de la Masia Segarrulls, i les activitats van comptar amb una animada i sostinguda participació. Tant els tallers, com les activitats d’habilitats, l’espai musical amb el grup Semproniana i l’actuació final de màgia i clowm amb Xicana. La responsable de l'empresa ACER, Montse López, encarregada de la gestió del programa "Viu el parc!", subratlla que la participació registrada hauria superat la dels darrers anys. (àudio)

Entre el públic hi predominaven les famílies que no es van voler perdre la possibilitat de gaudir en un mateix espai de diverses possibilitats de lleure en un entorn natural privilegiat. També van ser forces els visitants que no anaven acompanyats d’ infants i que van aprofitar la jornada de portes obertes que es convocava coincidint amb la Festa Major del parc per a difondre la riquesa arqueològica del Conjunt d’Olèrdola.(àudio)copy_of_FMViuPArc2.JPG

Josep  Melero, cap de programació pedagògica i divulgativa d’espais naturals de la Diputació,es mostrava satisfet per la convocatòria assolida i destacava que enguany una de les novetats havia estat l’espai de fira d’artesans i productors. (àudio)

Melero resumia que el propòsit del programa “Viu el parc” és el de “portar la cultura a la natura". (àudio)

La intensitat d’activitats al Conjunt d’Olèrdola dins del programa "Viu el parc!" no s’atura. Així, els popers dies 22, 23 i 24 de novembre s'hi acullen les activitats escolars adreçades a alumnes de 45 grups de 5è d’escoles de municipis vinculats als parcs d'Olèrdola, el Garraf i el Foix.

Escolta les entrevistes a Montse López i Josep Melero, realitzades per Canal 20-Radio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions