Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 600 persones han compartit aquest diumenge l’acte de presentació del Base Olèrdola

Federació, Ajuntament i clubs anuncien que treballaran plegats per a obtenir gespa artificial al camp de Sant Miquel
La presentació finalitzava amb la fotografia conjunta de tots els equips
La presentació finalitzava amb la fotografia conjunta de tots els equips

dilluns 09 desembre 2013

L’acte oficial de presentació dels equips del Base Olèrdola de futbol ha reunit aquest diumenge al matí a prop de 600 persones. Per quart any consecutiu, aprofitant l’aturada de les competicions, des de la Junta del Base Olèrdola es convocava al camp d’Els Pins de Moja un esmorzar a base de botifarra i es procedia a fer la fotografia de cadascun dels 19 equips de l’entitat. La jornada culminava amb la imatge final conjunta amb tots els jugadors, delegats i tècnics de les diferents categories. La novetat en aquesta ocasió és que es feia una crida als assistents a portar aliments bàsics per a destinar-los a famílies necessitades del municipi. L’acció solidària va tenir una satisfactòria resposta perquè, a falta del recompte precís del material, el mateix diumenge des de la Junta del Base Olèrdola s’apuntava que serien prop de 300 els quilos d’aliments recollits.

L’ambient festiu i de germanor va presidir aquesta jornada. Però també hi va haver temps per a tractar amb les autoritats convidades les possibilitats de treball conjunt per a millorar instal·lacions esportives del municipi. Un cas ben clar va ser el compromís de la Federació Catalana de Futbol de canalitzar una petició d’ajuda econòmica per a que, en un futur, es pugui instal·lar gespa artificial al camp de futbol de Sant Miquel. Francesc Folguera, responsable de futbol base de la Federació Catalana de Futbol, aprofitava la seva presència durant l’acte de presentació del Base Olèrdola per anunciar que amb l’Ajuntament havien acordat que es redactaria una carta de petició des del municipi que es faria arribar a la Federació. Folguera explicava que per a fer possible la obtenció de recursos es comptaria amb la tenacitat del president de la Federació, Andreu Subies.(àudio)

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, explicava que la petició de suport que s’adreçarà a la Federació exposarà la situació de les instal·lacions d’Olèrdola i comptarà amb el recolzament dels equips de futbol del municipi.(àudio)

Les instal·lacions municipals d’Els Pins de Moja són compartides pels equips del Base Olèrdola, l’AE Moja i La Plana Rodona. Francesc Folguera, en nom de la federació, va aprofitar l’acte de diumenge per a reconèixer la feina ben feta que fa el Base Olèrdola.(àudio)

L’olerdolenc Manel Duran, delegat de la Federació a les comarques del Penedès-Garraf, es mostrava “impressionat” pel treball del Base Olèrdola i en destacava la cura que té perquè tots els monitors estiguin titulats.(àudio)

Duran ha posat l’accent en què des de la Federació també es valora del Base Olèrdola la seva decidida i continuada aposta per mantenir equips femenins, en la línea del treball que es vol potenciar a Catalunya.

El regidor d’esports, Juanma Samblás, refermava el compromís de l’Ajuntament d’Olèrdola per a seguir donant suport a les entitats del municipi, malgrat l’actual context de dificultats econòmiques. A l’hora de valorar l’èxit del Base Olèrdola, indicava que creu que havia estat clau el treball i la dedicació de la Junta i les instal·lacions.(àudio)

Dani de Lamo, president del Base Olèrdola, es mostrava satisfet per l’assistència i recordava que la jornada permetia que els diferents equips del Base compartissin un matí de convivència.(àudio)

De Lamo destacava que, més enllà dels objectius esportius que s’hagin fixat per a cada categoria, el conjunt del Base Olèrdola comparteix el propòsit de contribuir a formar persones a través de la pràctica de l’esport.

Escolta les entrevistes relacionades amb la presentació del Base Olèrdola, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions