Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prorrogat fins el 30 d’abril el termini per a les autoritzacions de cremes agrícoles

Mentre duri l'estat d'alarma, la tramitació s’haurà de fer per via telemàtica a través d’un canal habilitat a la web del Departament d’Agricultura

dimarts 14 abril 2020

 

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat ha habilitat un canal a la seva pàgina web per tal que aquelles persones que necessitin realitzar cremes de restes agrícoles com a part de la seva activitat ho puguin sol·licitar mentre durin les mesures excepcionals. 

 

  • Aquestes autoritzacions estan destinades exclusivament a les persones que es dediquen a les activitats agràries per realitzar aquells treballs necessaris dins del cicle dels cultius.
  • El formulari web de sol·licitud d'autorització és per a ús particular i no cal que els ajuntaments facin la petició, sinó que és el propi interessat qui la realitza.
  • El formulari té unes condicions mínimes i generals en quant a termini (fins al dia 30 d'abril de 2020), horari i motiu de la crema (només cremes de caràcter agrícola necessàries per a desenvolupar l'activitat.
  • Un cop omplert i tramès, cada sol·licitant rep un correu electrònic de confirmació de l'autorització.
  • És obligatori facilitar un número de telèfon mòbil i un correu electrònic vàlids, ja que serà on es rebrà la conformitat de l'autorització.
  • Un cop rebuda l'autorització ja es podrà fer l'activitat.

 

Accés al tràmit telemàtic de crema agrícola (COVID-19)

Document Actions