Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prudència entre les entitats culturals del municipi a l’hora de plantejar-se la programació d’activitats presencials

Amb precaució, entre els clubs esportius del municipi hi ha ganes de poder començar a utilitzar les instal·lacions

Les entitats culturals del municipi mantenen una actitud prudent a l’hora de plantejar-se la programació d’activitats presencials. Aquesta és una de les impressions que s’extreuen de la reunió telemàtica que aquest dimarts a la tarda va convocar l’Ajuntament d’Olèrdola per a intercanviar opinions amb  el teixit associatiu del municipi. Des de la mateixa prudència, les entitats esportives sí que van expressar aquest dimarts a l’Ajuntament ganes de poder començar a utilitzar les instal·lacions, seguint totes les normes de prevenció. La tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, resumia que la prudència és l’actitud més comuna entre les entitats a l’hora de plantejar-se què poden fer.(àudio)

Mulinari recordava que l’Ajuntament és conscient que l’actual situació genera incertesa entre les entitats i posava l’accent en què des de l’administració municipal es segueixen les recomanacions i requeriments oficials.(àudio)

A les entitats els hi “amoïna” quan podran cobrar les subvencions d’aquest 2020. Miriam Mulinari recordava que les bases ja estan publicades però el termini per a presentar les sol·licituds està suspès per l’estat  d’alarma. La previsió és que el termini per a fer els pagaments es pot arribar a perllongar “dos mesos més”.(àudio)

Aquest dimarts la primera de les trobades telemàtiques va reunir a representants d’entitats culturals. Tot seguit, es va mantenir la reunió amb les entitats esportives. Durant les reunions d’aquest dimarts es va reiterar a les entitats que poden demanar assessorament personalitzat a l’Ajuntament.

 

Document Actions