Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PSC-Units-CP presenta llista a Olèrdola amb Joan López, veí de Moja,com a candidat a l'alcaldia

Volen representar "una opció progressista i socialista al municipi, amb el treball, la justícia social i el diàleg municipalista com a valors principals"

dijous 18 abril 2019

 
L'endemà de fer-se públic que l'assemblea d'Alternativa per Olèrdola ha decidit no renovar el pacte amb el PSC, a través d'una nota de premsa s'ha donat a conèixer que PSC-Units-CP presenta candidatura al municipi per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La llista té la voluntat de representar "una opció progressista i socialista al municipi, amb el treball, la justícia social i el diàleg municipalista com a valors principals".
 
La candidatura està encapçalada per Joan López,veí de Moja. La segona posició l'ocupa Jordi Pardo, de Sant Miquel. La resta de la llista està formada per Francisco Javier Sierra, Aurora Moral, Fuensanta del Pilar Carrillo, Jorge Almirón, Maite Parellada, Francisco Casado, Ghariba Elmansouri, Maria Assumpció Ferrer, Rafaela Morales i Tomas Polo.
 
El candidat a l'alcaldia, Joan López,  ha explicat que “ens comprometem amb Olèrdola per oferir una opció progressista i socialista, amb òptica municipalista i amb la voluntat de diàleg que ens caracteritza per fer avançar el nostre municipi”.

Document Actions