Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PSC-Units explica que les seves línies de treball estan sent molt ben acceptades entre els veïns

El cap de llista, Joan López, exposa que el projecte de la candidatura s’adreça al conjunt del municipi amb la voluntat de pal·liar mancances

dimecres 22 maig 2019

 

La candidatura del PSC-Units no ha convocat cap acte electoral públic a Olèrdola, però això no vol dir que no faci campanya. L’activitat de la llista aquests dies s’està centrant en el contacte directe amb els veïns, explicant el seu projecte a través del porta a porta. Aquest dimarts a la tarda continuaven a Daltmar aquest contacte veïnal de proximitat, conversant amb veïns i veïnes. El cap de llista del PSC-Units, Joan López, assenyala que les línies de treball de la llista  són “molt obertes “ i estan sent molt ben acceptades entre els veïns.(àudio)

Una de les línies de treball que la candidatura vol impulsar és el foment del comerç de proximitat.(àudio)

A Daltmar forces veïns viuen amb inquietud els episodis d’inseguretat registrats a la urbanització. També es trasllada a la candidatura la necessitat de fer inversions per a millorar serveis. López destaca que la candidatura “explica el mateix a tothom” perquè tenen una visió del municipi “com un tot”. Per això subratlla que el seu propòsit és el de pal·liar carències allà on es detectin.(àudio)

Eixos de treball

Sota el lema “Obrim Olèrdola!”, el PSC-Units està repartint un tríptic amb 10 eixos de treball. En urbanitzacions s’assenyala el compromís de gestionar l’estat de les urbanitzacions, incloent l’agilització del sistema de sanejament en col·laboració amb les Juntes de Compensació, el Departament d’Urbanisme i l’Agència Catalana de l’Aigua. També anuncien que plantejaran fórmules per fer més eficient i econòmic el sistema de recollida d’escombraries. També proposen estudiar la millora de les connexions i la mobilitat entre els diferents nuclis d’Olèrdola. El quart eix de treball, dedicat al dinamisme del municipi, contempla la promoció d’activitats diverses per a les diferents edats, incentivant la implicació de joves i grans del municipi, col·laborant amb entitats i associacions.

En promoció econòmica, el PSC-Units proposa augmentar els ajuts a les empreses del municipi per a la contractació de personal. També s’exposa que es vol donar a conèixer el municipi i els seus principals actius.. En educació assenyalen que vetllaran pel suport i la millora del servei de Llar d’Infants i els equipaments educatius. En Sanitat indiquen que reprendran les converses amb la Generalitat per tirar endavant la consultori nou de Moja i augmentar els serveis. El vuitè dels eixos del PSC-Units és el dedicat a espai públic i equipaments. En aquest àmbit manifesten que impulsaran iniciatives de millora de l’espai públic(neteja, seguretat, manteniment, barreres arquitectòniques) i seguiran amb l’evolució en equipaments municipals(biblioteques, espais culturals i per a joves i entitats). Un altre dels compromisos de la candidatura és el de treballar “per la justícia social, el bon funcionament dels serveis socials i l’atenció a la dependència”. Finalment, en el 10è dels eixos de treball, la llista del PSC-Units assenyala que seguirà “fomentant la participació ciutadana i la transparència de l’Ajuntament amb rigor econòmic”.

Escolta l'entrevista a Joan López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions