Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PSC-Units vol ser una força amb capacitat d’influència al nou Ajuntament d’Olèrdola

Joan López, cap de llista, explica que en aquesta campanya han notat que al municipi hi ha “ganes de canviar”
Joan López, cap de llista del PSC-Units a Olèrdola
Joan López, cap de llista del PSC-Units a Olèrdola

divendres 24 maig 2019

 

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, el cap de llista del PSC-Units, Joan López, valorava que la gestió feta per l’actual govern municipal té aspectes “molt millorables” . López assenyala que la seva candidatura havia detectat “falta de diàleg” a l’hora d’afrontar diverses problemàtiques obertes al municipi.

Un dels reptes que considera hauria d’abordar  l’administració municipal és l’envelliment de la població. També subratllava la importància de potenciar els dos polígons pels llocs de treball que creen i la capacitat d’atraure a gent jove que pot acabar establint la seva residència a Olèrdola. Sobre les recollides selectives, apuntava  que els seus efectes es poden veure molt limitats si no s’incideix en un canvi d’hàbits de consum per a reduir envasos.

El PSC-Units vol ser una força amb capacitat d’influència en l’Ajuntament sorgit de les eleccions de diumenge. Preguntat sobre les preferències de pacte en cas de ser necessari, assenyala que no cal pressuposar que  arribarien a un acord amb ApO. El fet de no renovar-se l’acord de coalició i de crear la llista pròpia per part del PSC  ja indicaria, segons López,  que no estan d’acord amb la pràctica d’Alternativa per Olèrdola, tot i reconèixer aspectes positius de gestió de l’Ajuntament aquests darrers anys com el de tenir unes finances sanejades. López manifestava que el PSC-Units “no té socis preferents” i afegia que havia notat entre els veïns del municipi “ganes de canviar”.

Escolta l’entrevista a Joan López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions