Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Qualitat i grans dosis de bon rotllo al concert que Miaú oferia divendres a Moja

Van desplegar al Local Nou un efectiu directe, ple d’energia positiva

dilluns 04 juny 2018

Divendres a la nit el grup Miaú van oferir un concert de qualitat al Local Nou de Moja. Des del primer moment, la formació va enganxar amb un efectiu directe i va encomanar el bon rotllo que transmeten les seves cançons.Mia2Ok.jpg

El concert l’organitzava l’Ateneu Mogenc “Fem poble” i l’assistència de públic es va situar per sota de les expectatives. Entre els assistents, els elogis eren generalitzats. Es destacava el gran nivell del grup, l’energia positiva que mostraven i la seva connexió amb l’auditori.
Segons assenyalen des de l’Ateneu, els Miaú van marxar “encantats amb l’escenari, la sonoritat i el Local de Moja” fins el punt de valorar que “és el millor local d’aquest tipus” que hi ha al Penedès pel seu disseny i característiques.
Els Miaú van agrair a l’Ateneu la confiança rebuda i van desitjar a l’entitat un llarg camí dinamitzant i fent poble a Moja. 
A canvi del donatiu d’entrada es donaven unes tires de rifa i al final del concert es van sortejar 5 packs de merchandising dels Miaú, que incloïa samarreta i el nou cd “Un altre món” dedicat.
Amb l’acord de l’Ateneu, el llogater del bar del Local va muntar el servei de barra dins el Local.

Document Actions