Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La XIII Trobada de Gegants a Sant Pere Molanta comptarà amb quatre colles convidades

Les colles de Ponts, Sant Marçal, Vilassar de Mar i Sant Vicenç de Castellet seran diumenge a Sant Pere Molanta
Fragment del cartell que anuncia la Trobada
Fragment del cartell que anuncia la Trobada

dijous 24 octubre 2013

Aquest diumenge Sant Pere Molanta acull una atractiva i consolidada activitat vinculada a la cultura popular. S’hi celebra la XIII Trobada de gegants, que enguany comptarà amb quatre colles convidades que acompanyaran als amfitrions Pere Moranta i Griselda. Seran els gegants de Ponts, Sant Marçal, Vilassar de Mar i Sant Vicenç de Castellet. Es preveu que la plantada de gegants es faci davant la societat, per seguir la cercavila a dos quarts d’una, fins arribar a la ballada final conjunta a la pista poliesportiva de l’escola. Santi Muniente, cap de colla dels geganters de Sant Pere Molanta, explicava que es reduïa la participació de colles convidades perquè també han estat menys les sortides que aquest any han fet els gegants de Sant Pere.(àudio)

La colla de geganters convida a la Trobada a les colles de les localitats que han visitat aquell any. Cada any miren de canviar les sortides i així, llevat d’algun cas aïllat, sempre la Trobada a Sant Pere permet veure colles diferents. Muniente explica que aquest any només repeteixen els gegants de Sant Marçal.(àudio)

Els geganters de Sant Pere Molanta han dosificat aquest any les sortides per tal de garantir que cada actuació compti amb balladors suficients.(àudio)

Després de la ballada final conjunta, a l’interior de la Sala, hi haurà l’animat dinar de germanor que comparteixen els integrants de les colles participants.

Escolta l'entrevista a Santi Muniente, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola,clicant aquí

Document Actions