Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quatre equips jugaran el 15è torneig de futbol sala “Memorial Jordi Petit i David Raventós”

Els partits es disputaran a la pista de Sant Pere Molanta, dimarts, dijous i divendres de la setmana que ve
L'equip del carrer Manel Crespo, guanyador de l'any passat
L'equip del carrer Manel Crespo, guanyador de l'any passat

dijous 09 juliol 2015

La setmana que ve es disputa a la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta la 15a edició del torneig de futbol sala “Memorial Jordi Petit i David Raventós”. La competició l’organitza el Grup de Joves de Sant Pere Molanta i enguany compta amb la participació de 4 equips. Per determinar la classificació, es farà una lligueta de tots contra tots durant tres dies, el dimarts, dijous i divendres. El dimecres es descansa.

El president del Grup de Joves, Guillem Albà, explica que la novetat aquest any és que tres dels quatre equips barregen jugadors de diferents carrers de Sant Pere Molanta.(àudio)

Després d’una resposta inicial infructuosa, les inscripcions es van animar els darrers dies fins a poder organitzar el torneig amb aquest format.(àudio)

L’únic equip de carrer que es manté en aquesta 15a edició del torneig és l’equip del carrer Pere Pau. La resta d’equips inscrits són “Groguet”, “Drink Team” i “Miniskys Team”. Els partits es disputaran a dos quarts de 9 del vespre i a les 9, els tres dies de competició. Divendres hi haurà partit previs  d’infantils, a partir de dos quarts de 8.

Guillem Albà recorda que pel Grup de Joves el torneig és especial perquè suposa recordar a dues persones que ja no estan entre nosaltres.(àudio)

En acabar el partit final el divendres, a partir de dos quarts de 10 de la nit, hi haurà l’acte de lliurament de trofeus i el sopar de cloenda del torneig.

Escolta l'entrevista a Guillem Albà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions