Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quim Masferrer actuarà a Moja amb el seu monòleg “Temps” el diumenge 6 de novembre

Les entrades, al preu de 15 euros, ja es poden adquirir en establiments de Sant Miquel, Sant Pere Molanta i Moja

divendres 21 octubre 2016

Amb el programa “El Foraster”, Quim Masferrer acaba de guanyar un premi Ondas. Però abans ja s’havia guanyat l’estima de bona part d’un país. L’humorista té una innegable capacitat de connectar amb els espectadors, de la mà d’una ironia amb tacte. Això ha fet que programar una funció seva sigui gairebé una aposta segura. Aquesta capacitat de convocatòria de Masferrer es podrà comprovar ben aviat al municipi. I és que a iniciativa de l’Ajuntament d’Olèrdola, el proper diumenge 6 de novembre Quim Masferrer porta al Local Nou de Moja el seu monòleg “Temps”. Serà a partir de dos quarts de vuit del vespre i les entrades ja estan a la venda al preu de 15 euros.

“Temps” és un monòleg que explora les reaccions d’un home en conèixer que només li queden 90 minuts de vida. Un compte enrere de llibertat total i d’emocions contradictòries, amanit amb la sàtira que caracteritza a Quim Masferrer. L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, confirmava l’actuació i explicava que l’Ajuntament organitzava l’esdeveniment aprofitant “una oportunitat” que els productors de l’obra oferien. L’alcalde explicava que l’obra es programa a Moja per la capacitat i instal·lacions del Local Nou.(àudio)

L’Ajuntament vol prioritzar que l’obra la gaudeixen els veïns d’Olèrdola. Per això ha distribuït les 400 entrades posades a la  venda en establiments dels tres nuclis històrics del municipi. A Sant Miquel, les entrades es poden adquirir al restaurant Masia Catalana-La Casa del Conill. A Sant Pere Molanta, a fleca Fontanals, a Cal Ton i al cafè de la Societat; mentre que a Moja les entrades estan a la venda al bar Avinguda i a fleca Rius.(àudio)

Per afavorir que l’espectacle pot ser gaudit per una àmplia diversitat de públic, l’Ajuntament ha fixat que cada persona pugui comprar un màxim de quatre entrades.

L’Ajuntament no descarta que aquest model d’organitzar directament un espectacle teatral de renom es pugui fer amb periodicitat anual al municipi.(àudio)

“Temps” és una producció de Teatre de Guerrilla dirigida per Ramon Fontserè. A més de ser l’intèrpret, Quim Masferrer també és l’autor de l’obra.

Document Actions