Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darreres entrades per a veure aquest diumenge a Quim Masferrer al Local Nou de Moja

L’actor recorda que a “Temps” es planteja una situació terrible, amb moments per a l’humor i la crítica

dijous 03 novembre 2016

Tot apunta que el Local Nou de Moja s’omplirà aquest diumenge per a veure el monòleg “Temps”, de Quim Masferrer. La venda d’entrades va a molt bon ritme i aquest dijous al matí faltava poc per a que s’ exhaurissin les 400 localitats posades a la venda en els establiments del municipi.

Que Quim Masferrer ompli locals no és notícia. La seva popularitat i connexió amb el públic, evident amb el programa “El Foraster” de TV3,  l’han convertit en un valor segur de l’escena catalana. En aquest cas, amb una proposta que parteix d’una situació dramàtica que permet al protagonista expressar-se amb total llibertat. I és que a “Temps” hi trobem les reaccions d’un home en conèixer que només li queden 90 minuts de vida. El mateix Quim Masferrer,en una entrevista per Canal 20-Ràdio Olèrdola, explicava que en aquesta situació tan terrible hi ha moments per a l’humor i espai per la crítica.(àudio)

Tal i com passa amb “El Foraster”, Masferrer constata que en els pobles la recepció del públic és diferent a les reccions que es donen en una gran ciutat. L’actor parteix de que  “en els pobles petits hi passen coses molt grosses”. En el cas d’aquest diumenge a Moja, la programació d’un espectacle de teatre professional no és habitual i això es nota en l’ambient i per la generositat amb que són rebuts.(àudio)

L’obra no varia el seu esquema i les situacions es mantenen amb el pas de les funcions, però a Masferrer li agrada fer revisions lleus i puntuals per a introduir referències a l’actualitat. En l’entrevista a Canal 20 ja anunciava que vol tractar la recent constitució del govern a l’Estat, amb el suport d’un partit que havia dit que no recolzaria el PP.(àudio)

“Temps” és una producció de Teatre de Guerrilla dirigida per Ramon Fontserè. A més de ser l’intèrpret, Quim Masferrer també és l’autor de l’obra. La representació d’aquest diumenge a Moja l’organitza l’Ajuntament d’Olèrdola i l’espai triat ha estat el Local Nou perquè és l’equipament del municipi que reuneix les condicions tècniques que s’adapten a l’obra.

Escolta l'entrevista a Quim Masferrer, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions