Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rafa Martínez oferirà un pregó de vivències que també inclourà reflexions sobre l’evolució de Moja

El pregó s’ha programat aquest divendres, a les 20:30h, al pati de la capella de Sant Esteve
Rafa Martínez, pregoner de la FM de Moja 2017
Rafa Martínez, pregoner de la FM de Moja 2017

dijous 27 juliol 2017

Les vivències i records acumulats al poble seran la base del pregó que Rafa Martínez oferirà, aquest divendres a les 20:30h, al pati de la capella de Sant Esteve de Moja. Així ho ha avançat a Canal 20-Ràdio Olèrdola aquest empleat de banca, de 50 anys d’edat, que protagonitzarà un dels actes principals de la programació de la festa.

Martínez necessita poca presentació a Moja per la seva llarga trajectòria de compromís associatiu. És l’actual president del Club BTT “El Bressol”; va formar part de la Junta Directiva de l’AE Moja i va ser un dels artífexs dels actes de commemoració del 40è aniversari del club. També va ser delegat del Base Olèrdola, col·laborador de l’AMPA de l’escola Circell i de la Comissió de Festes i va ser durant 25 anys membre dels Diables de Moja, essent integrant del seu grup fundador i arribant a ser el seu cap de colla.

A Rafa Martínez li fa il·lusió haver rebut aquest encàrrec tan especial i declarava que era tot un honor ser pregoner de la festa. D’anècdotes i situacions no li en falten per a triar i poder exposar en el pregó.(àudio)

El pregó  tindrà aquest registre personal de rememorar records al poble, però sense excloure  alguna reflexió sobre com veu l’evolució de Moja.(àudio)

Rafa Martínez apunta que el pregó tindrà “una durada adequada”, més aviat breu, i es clourà amb la projecció d’un vídeo. A l’hora de triar entre el Local Nou i el pati de la capella de Sant Esteve per a fer el pregó, Martínez no va tenir dubtes. Per a ell cal mantenir la tradició de fer el pregó al pati de la capella.(àudio)

El pregó serà emès íntegrament per Canal 20–Ràdio Olèrdola en un programació especial dedicada a la Festa Major de Moja, el dissabte i diumenge, a les 14:00h. La nit del mateix divendres el pregó també estarà disponible  a la web municipal olerdola.cat.

Pots escoltar l'entrevista a Rafa Martínez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions