Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recepció de l’Ajuntament a la selecció infantil, guanyadora del torneig comarcal de futbol-7

L’alcalde, Lucas Ramírez, encoratjava als joves a tirar endavant per assolir els seus projectes i il·lusions

dilluns 06 juliol 2015

Divendres a la tarda l’Ajuntament d’Olèrdola oferia una recepció a la selecció infantil d’Olèrdola, guanyadora de la 8a edició del Torneig Comarcal de Futbol 7 “Copa Penedès Televisió-Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès”. L’acte el va presidir l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, acompanyat del regidor d’Esports, Pere Sadurní, i d’altres membres de l’equip de govern com l’anterior regidor d’esports, Juanma Samblás, i el regidor portaveu del govern, Xavier Serramià.  Els jugadors de la selecció i l’equip tècnic,  amb el seleccionador Miquel Garcia, van oferir el torneig a l’Ajunament i van compartir un berenar al mateix saló de sessions.

Amb aquest triomf, la selecció d’Olèrdola es convertia en l’únic municipi en guanyar la competició en dues ocasions. La primera va ser l’any 2010 a La Granada i aquest 2015 va ser durant el darrer cap de setmana del mes de juny, a Sant Martí. En la final, Olèrdola es va imposar per 2-3 a una selecció de Vilafranca en un partit ple d’emoció fins el xiulet final. L’entrenador, Miquel Garcia, indicava que s’havia aconseguit fer una selecció ben compactada, equilibrant jugadors infantils de primer i de segon any.(àudio)

Quatre jugadors que no podran optar a reeditar l’èxit l’any que ve són Joel Amorós, Adrià Alcalà, Arnau Álvarez i Nico Melamed. Tots quatre passen a categoria cadet. Els tres primers amb el Base Olèrdola i Nico Melamed, veí de Can Trabal, amb l’Espanyol. A l’hora d’afrontar el partit final, alguns com l’Adrià Alcalà o l’Arnau Àlvarez pensaven que ho tenien molt difícil per guanyar. Nico Melamed es mostrava confiat en assolir el triomf i Joel Amorós valorava que la selecció de Vilafranca va perdre perquè “s’ho creuen massa”.(àudio)

Aquests quatre jugadors consideren que anar “partit a partit” i tenir una bona actitud han estat claus per guanyar el torneig.(àudio)

En el seu parlament, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, agraïa als jugadors haver representat a Olèrdola i encoratjava als joves a seguir treballant per tirar endavant els seus projectes i il·lusions. (àudio)

Ramírez recordava que en disciplines com el judo, la rítmica o l’aeròbic, no només el futbol, Olèrdola compta amb molt bons esportistes que representen el municipi.(àudio)

La recepció es va desenvolupar enmig d’un ambient fraternal i distés i va incloure moments curiosos, com la sortida de l’equip al balcó consistorial per oferir la copa al poble.

Escolta les entrevistes relacionades amb  la recepció, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions