Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recepció de l’Ajuntament al Judo Olèrdola en reconeixement al seu excel·lent treball

L’Ajuntament felicita al club pels seus magnífics resultats i per la gran tasca que realitza entre infants i joves
El regidor d'esports i l'alcalde amb Aira Lázaro, Aina Cornellà i Irene Romero, envoltats de membres del club
El regidor d'esports i l'alcalde amb Aira Lázaro, Aina Cornellà i Irene Romero, envoltats de membres del club

divendres 26 maig 2017

L’Ajuntament d’Olèrdola  ha ofert aquest dijous a la tarda una recepció al Judo Olèrdola en reconeixement al seu gran treball al municipi. Tant l’alcalde, Lucas Ramírez, com el  regidor d’esports, Pere Sadurní,  coincidien en destacar els excel.lents resultats esportius obtinguts aquesta temporada pel club però també posaven de relleu  la gran tasca social i de transmissió de valors que l’entitat fa entre infants i joves.

Entre els resultats esportius assolits els darrers mesos, cal subratllar el campionat d’Espanya en categoria infantil obtingut per Aira Lázaro i la medalla de bronze en el campionat estatal que es penjava Aina Cornellà. La mateixa Aina Cornellà és campiona de Catalunya, així com Irene Romero, Derek Romero i Toni Torrents.

Que el Judo Olèrdola és una gran i unida família es va posar de manifest en la recepció a l’Ajuntament. Gairebé cap de la seixantena d’inscrits a l’entitat hi va faltar, amb l’acompanyament de familiars. Aira Lázaro, en la seva intervenció durant la recepció al saló de sessions, va manifestar que la medalla d’or assolida en el campionat d‘Espanya “era de tots” perquè  no l’hagués pogut obtenir sense el club. (àudio)copy_of_RecepciJudo2.JPG

Juanjo Ferré, responsable tècnic del club agraïa la confiança dipositada en ells i destacava el gran treball fet per infants i joves. Ferré, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, explicava que el club d’Olèrdola ja ha passat a ser un dels clubs importants en el món del judo a Catalunya. (àudio)

En la recepció també hi van intervenir Aina Cornellà i Irene Romero. Les dues agraïen el suport rebut d’entrenadors, família i companys. Aina Cornellà va reclamar “que es comencés a tenir en compte el club al poble”.

Pere Sadurní, regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, felicitava al club pels seus èxits esportius i per la gran feina que fa de pedrera. També posava l’accent en què,a  més dels bons resultats que assoleix, el club fomenta els valors que comporta la pràctica esportiva, com la solidaritat, el treball en equip , el companyerisme o l’esperit de superació. Pere Sadurní agraïa la tasca que feia el Judo Olèrdola en la promoció del municipi  i els definia com a  “grans ambaixadors” d’Olèrdola.(àudio)

Entre la nombrosa delegació del Judo Olèrdola existia la sensació de que la recepció a l’Ajuntament era un acte de reparació i de reconeixement al club que restava pendent de fer des de feia temps. El club voldria millors instal·lacions per a practicar el seu esport i disposar amb més flexibilitat de les que ja en fa ús al municipi, al Local Nou de Moja. El mateix alcalde, Lucas Ramírez, reconeixia que el club havia fet una gran tasca malgrat tenir aquests limitats recursos. (àudio)

El Judo Olèrdola no posa límits a la seva progressió social i esportiva.  Els reptes es van succeint i un dels que ara s’han fixat és el de poder participar en Lliga Nacional amb un equip de categoria júnior, amb cinc integrants. També han de completar la lliga “Judocracks” que ha promogut el Judo Olèrdola amb altres clubs catalans per a poder oferir espais de competició als més petits.

Escolta les entrevistes relacionades amb la recepció, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions