Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Receptiva resposta al curs organitzat a Moja durant les vacances de Nadal per treure’s el títol de monitor

El curs es farà del 20 de desembre al 5 de gener i les inscripcions estan obertes fins el 15 de desembre

dimecres 04 desembre 2019

 

L’Ateneu Mogenc “Fem Poble” organitza a Moja un curs que permetrà  aconseguir el diploma i el carnet de Monitor/a d'Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat . Serà en modalitat intensiva i es farà per Nadal, entre els dies 20 de desembre i 5 de gener. Està adreçat a totes les edats, a partir dels 18 anys. El curs l’impartirà l’empresa EDUCA i es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola. Des de l’Ateneu s’ha recordat que un curs d’aquest tipus té habitualment un preu de 275 euros, però l’han pogut oferir per 225 €, 175 € en cas de ser veí d’Olèrdola i soci de l’Ateneu.

Les places són limitades i es poden reservar, fins el 15 de desembre, a l’adreça de correu electrònic ateneumogenc@gmail.com, enviant aquesta fitxa d'inscripció

Cal fer el pagament abans de l’inici del curs. L’únic requisit és el de tenir complerts els 18 anys el dia d’inici del curs. Les sessions es faran a la Sala d’Entitats del Centre Cívic La Xarxa, que estarà habilitada per poder dinar allà en cas que així ho vulguin els  alumnes. 

 

Document Actions