Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Receptiva resposta en les reunions convocades per exposar l’actuació municipal i recollir inquietuds

Des de maig, es porten realitzades més d’una seixantena d'aquestes trobades per carrers convocades per l’alcalde

dimarts 10 abril 2018

Aquest dissabte, a Can Trabal, han continuat les reunions veïnals convocades per l’alcalde i l’equip de govern de l’Ajuntament d’Olèrdola per a exposar l’actuació municipal i recollir suggeriments.

Un dels centres d’interès d’aquesta trobada van ser les informacions tractades sobre les perspectives per regularitzar la situació urbanística d’aquest nucli del municipi. Tal  i com explicava el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, en aquestes reunions a Can Trabal i a Daltmar es detalla el suport que es dona des de l’administració municipal per a regularitzar la situació urbanística de les urbanitzacions.(àudio)

El govern municipal exposava els estrets contactes que es mantenen amb l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) per tal de poder aplicar solucions viables al requisit de disposar d’un sistema de sanejament d’aigües. En aquest sentit, Samblás recordava les perspectives que s’obren amb la nova llei d’urbanisme, ara aturada per motius polítics.(àudio)

El govern municipal recordava que havien estat proactius per a que s’acabés formalitzant una nova Junta de Compensació a Can Trabal.Juanma Samblás incidia en recordar que els dos principals reptes ara pendents són els de disposar dels projectes de reparcel·lació i d’urbanització.(àudio)

Després de la reunió feta dissabte amb veïns de Can Trabal, aquestes trobades convocades per l’alcalde continuaven diumenge al migdia a Daltmar. Des del mes de maig s’han celebrat arreu del municipi una seixantena d’aquestes convocatòries per carrers. L’alcalde recordava que el format afavoreix la proximitat i que els veïns se sentin còmodes a l’hora de plantejar les inquietuds o les problemàtiques que volen traslladar a l’equip de govern.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions