Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recolzament de l’Ajuntament d’Olèrdola al projecte “Llibreries Obertes”

És una iniciativa per reimpulsar Sant Jordi malgrat la crisi del coronavirus i paliar-ne l’impacte negatiu a les llibreries. Amb la compra, també es pot afegir un donatiu per a projectes socials que lluiten contra les conseqüències de la pandèmia

dimecres 22 abril 2020

 

Amb el propòsit de recolzar la difusió de la cultura i de contribuir a celebrar la diada de Sant Jordi, malgrat les  excepcionals circumstàncies actuals , l’Ajuntament d’Olèrdola ha decidit donar recolzament al projecte “Llibreries Obertes” i difondre aquesta iniciativa a través dels seus mitjans d’informació, convidant a la ciutadania a sumar-s’hi.

Llibreries Obertes és una iniciativa  liderada per Òmnium Cultural per reimpulsar Sant Jordi malgrat la crisi del coronavirus i paliar-ne l’impacte negatiu a les llibreries. Es tracta d’un portal que consta d'un catàleg que posa a la venda més de 7.200 publicacions. Un cop escollida l'obra desitjada, l'usuari ha d'indicar la llibreria on recollirà la seva compra i el seu destinatari. Els diners seran ingressats a la botiga seleccionada i el llibre podrà ser recollit un cop l'estat d'alarma ho permeti.

El 100% de l’import que es recull per la compra va directament a la llibreria escollida. I, a la vegada, també es té  l’oportunitat d’afegir un donatiu per a projectes socials que lluiten contra les conseqüències de la pandèmia.

La localitat més propera a Olèrdola que compta amb llibreries que participen del projecte és Vilafranca. Es pot triar entre ABACUS, Gràfiques Imprès Ràpid-Cuscó, l’Odissea o La Cultural Llibreria.

Document Actions