Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reconeixement a Irene Alemany per haver guanyat el premi Talent Femení

L’enòloga, veïna de Sant Pere Molanta,era guardonada amb el premi a la Vinicultura i dilluns la rebia l’Ajuntament de Vilafranca
Irene Alemany(primera començant per la dreta) en un moment de la recepció. Foto: Aj.Vilafranca
Irene Alemany(primera començant per la dreta) en un moment de la recepció. Foto: Aj.Vilafranca

dijous 01 març 2018

Aquest dilluns al vespre es va oferir al saló de sessions de l’Ajuntament de Vilafranca un acte de recepció a dones que han estat guardonades darrerament amb els premis Talent Femení, que atorga l’associació del mateix nom. Les tres guardonades a qui es va fer el reconeixement són Maria Rosa Ferré, premi a la Trajectòria l’any 2016, Mireia Torres, premi a la Vinicultura l’any 2016, i l’enòloga Irene Alemany, veïna de Sant Pere Molanta, premi a la Vinicultura l’any 2017.

Talent Femení és una associació de dones emprenedores, empresàries, i professionals, sense ànim de lucre, que vol ser un punt de trobada de dones amb inquietuds i aptituds; afavorir la igualtat; donar visibilitat a la dona treballadora; treballar en projectes que millorin la situació de les dones víctimes de violència masclista; i impulsar el lideratge femení.

El proper dissabte 10 de març, al Local Nou de Moja, Irene Alemany oferirà la xerrada de commemoració a Olèrdola del Dia Internacional de la Dona.

Document Actions