Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Renovació majoritària de persones al consistori: només 4 dels 11 regidors i regidores del nou Ajuntament repeteixen

Hi ha 7 homes i 4 dones. 5 són de Moja. I es dona la curiositat que 4 es diuen Jordi

dilluns 29 maig 2023

 El consistori sorgit de les eleccions municipals d’aquest diumenge presenta una notable renovació de persones. I és que fins a 7 dels regidors i regidores electes s’estrenaran a l’Ajuntament, mentre que 4 ja ho eren en el mandat que hem deixat enrere i repeteixen.

Dos dels 5 regidors d’ApO ja saben què és ser regidor: Lucas Ramírez, alcalde durant els darrers 8 anys(veí ara de Can Torres i criat a Moja); i Jordi Catasús, de Sant Pere Molanta, que en porta 4 com a regidor. Les novetats són Ingrid Gras, veïna de Moja;  Juan Francisco Casado, veí ara de Can Trabal però vinculat tota la vida a Daltmar ; i Andrea Serradell, de Can Trabal.

En el grup d’IO els dos regidors són nous en la primera línia de la política municipal: Jordi Álvarez, veí de Moja; i Jordi Gómez, veí de Pere Pau( barri integrat a Sant Pere Molanta però depenent de Vilafranca).

A ERC Fina Mascaró, de Moja, afronta el seu tercer mandat a l’Ajuntament; mentre que Marian Buta, també veí de Moja, és novetat.

Al PSC, Jordi Pardo, de Sant Miquel, és regidor des de fa poc més d’un any; mentre que Irina Pérez, de Can Trabal, també s’estrenarà en aquesta responsabilitat.

Document Actions