Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Renovada la col·laboració amb el Consell Comarcal per a la promoció econòmica i l’ocupació

L’objectiu és dinamitzar i donar suport al teixit productiu, fomentar l’emprenedoria i la consolidació de les empreses

dimecres 02 novembre 2016

CCAP/

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha renovat els convenis de col·laboració amb els ajuntaments del Pla del Penedès, Mediona, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, Sant Cugat Sesgarrigues i Sant Quintí de Mediona, per a l’apropament de les actuacions de foment de l’ocupació i de dinamització de l’activitat econòmica a través dels respectius serveis de proximitat.

L’acte conjunt de signatura es va celebrar el dimarts 25 d’octubre, en una reunió en la qual els respectius alcaldes, Santi Soler, Servand Casas, Lucas Ramírez, Josep M. Tillo, Montserrat Albet i Pol Pagès; la consellera comarcal de Promoció Econòmica i Ocupació i de Productes de la Terra, Susanna Mèrida, i el president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, van poder valorar el funcionament dels serveis de proximitat durant l’any 2016 i van exposar les prioritats de cada municipi per al 2017.

L’objectiu d’aquests convenis és dinamitzar i donar suport al teixit productiu local i comarcal, fomentar l’emprenedoria i la consolidació de les empreses de l’Alt Penedès i potenciar el treball en xarxa entre els diferents agents territorials.
D’acord amb el contingut dels convenis signats dimarts, els ajuntaments fan un encàrrec de gestió al Consell Comarcal perquè desenvolupi serveis tècnics de proximitat a cada municipi per al foment de l’ocupació, la dinamització econòmica i el suport al teixit empresarial local. A més, el Consell Comarcal adaptarà les seves actuacions a la realitat social i econòmica dels diferents entorns municipals, fomentant en cada municipi les activitats que facilitin la inserció laboral i les iniciatives que incrementin la competitivitat de les empreses locals, l’emprenedoria i la consolidació de les empreses ja existents.
Al seu torn, els ajuntaments facilitaran la infraestructura i el suport informàtic necessaris perquè el personal del Consell Comarcal desplaçat als municipis pugui dur a terme la seva feina, nomenaran una persona de referència al municipi per coordinar i seguir els projectes i serveis que es prestin i faran una aportació econòmica proporcional a la dedicació del personal tècnic del Consell Comarcal.

Document Actions