Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reobre l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja

S’ha assolit el mínim necessari d’infants inscrits per a tornar a oferir, des de la setmana passada, aquest servei

dijous 01 març 2018

Des de dimecres de la setmana passada, 21 de febrer, està de nou en funcionament l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja. Després de no assolir-se  les matriculacions mínimes durant la preinscripció ordinària abans de l’inici del curs, l’Ajuntament d’Olèrdola i l’empresa que gestiona el servei  van promoure  una convocatòria extraordinària per a poder reobrir l’aula aquest mes de gener, tornant de les vacances de Nadal.  Però aquest segon intent tampoc va ser reeixit. La insistència de les famílies i la confirmació de disposar aquest mes de febrer de cinc nadons preinscrits ha permès que ara sí es pugui reobrir aquesta aula que acull a infants a partir dels 4 mesos d’edat.

La regidora d’Escoles Bressol de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, es mostrava satisfeta per poder obrir finalment aquest servei de l’aula de nadons, destacant que respon a la necessitat plantejada per un grup de famílies.(àudio)

Per l’Ajuntament, serveis com l’aula de nadons contribueixen a que les famílies es vinculin amb continuïtat a les escoles del municipi.(àudio)

La reobertura d’aquesta aula de nadons arriba setmanes després de que es posés en funcionament a l’escola bressol Gotims de Moja un nou servei d’acollida per les tardes, en horari  de dos quarts de 5 a les 5. El propòsit de l’Ajuntament és el d’oferir les màximes facilitats possibles a les famílies, tal i com assenyala Anna Boada.(àudio)

L’Ajuntament i l’empresa adjudicatària de la gestió del servei ja treballen per a preparar el període de preinscripcions per al proper curs 2018-19 i en breu en donaran a conèixer tots els detalls.

Escolta l'entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions