Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encara hi ha temps per inscriure's en l’excursió a Conca que organitza el Casal d’Avis de Moja

El Casal d'Avis també organitza aquest dissabte una sortida a Castelldefels

dijous 26 setembre 2013

El Casal d’Avis de Moja afronta aquests dies els preparatius finals per a dues sortides que organitzen. La més immediata és la programada aquest mateix dissabte 28 de setembre, amb una excursió a Castelldefels. Mentre que pels dies 11,12 i 13 d’octubre organitza un viatge a Conca. La sortida de tres dies ja compta amb la inscripció de 25 persones i encara hi ha temps d’apuntar-se. Es pot formalitzar la inscripció al mateix Casal d’Avis o a la seu vilafranquina de l’empresa Autocars Vendrell, tal i com recordava el vicepresident del Casal d’Avis, Josep Castellví.(àudio)

En el cas de l’excursió que es fa aquest dissabte a Castelldefels les inscripcions han arribat a les 40 persones. La sortida inclou visitar el castell de Castelldefels i gaudir d’una mariscada al Club Marítim de Castelldefels.

Tornant de Conca, el dia 26 d’octubre, el Casal d’Avis també programa una excursió d’un dia, al Tarragonès, per visitar el Museu Arqueològic de Tarragona i el Parc Samà.(àudio)

En aquest cas les inscripcions es podran fer del 14 al 16 d’octubre, en horari de 5 a 7 de la tarda, a la seu del Casal d’Avis.

A l’hora de triar les excursions, la Junta del Casal té en compte la proximitat i intentar no repetir.(àudio)

Des del Casal també s’anuncia que la Castanyada es farà el dissabte 2 de novembre. Les inscripcions també caldrà fer-les del 14 al 16 d’octubre, a la tarda, al Casal d’Avis.

Escolta l'entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions