Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La reurbanització de la Carrerada serà l’eix que vertebrarà la primera fase dels projectes d’accessibilitat a Moja

Així es va exposar aquest dimecres en la tercera i darrera de les xerrades convocades per informar dels projectes

divendres 31 març 2023

Aquest dimecres al vespre tenia lloc al Local Nou de Moja la tercera i darrera de les xerrades convocades pel govern municipal d’Olèrdola per exposar a la ciutadania l’estat dels projectes d’accessibilitat als nuclis. En aquesta ocasió es va detallar que l’actuació planificada a Moja  és “la més extensa de totes” però , a diferència dels casos de Sant Miquel i de Sant Pere Molanta, encara no s’ha executat cap fase. Així ho recordava el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, que resumia que les actuacions a Moja es preveuen desplegar en tres fases diferents. La primera tindria com a eix vertebrador el carrer de La Carrerada, així com els carrers propers a la plaça de l’Església i la plaça Tedèum.(àudio)

Els criteris d’actuació seran similars als ja aplicats a la resta de nuclis o als que es planifiquen en el cas del carrer Sant Roc de Sant Pere Molanta. Els carrers passaran a ser de plataforma única, hi haurà reordenació d’enllumenat i soterrament de serveis; i alguns espais tindran tractaments singulars. (àudio)

Una de les idees que transmet el govern és que amb aquestes actuacions al nuclis, a més de procedir a millorar l’accessibilitat de carrers, s’assoleix una millora també del paisatge urbà. El primer dels tres projectes es preveu aprovar aquest 2023. En el proper mandat, la voluntat de l’actual govern municipal és la de poder aprovar i licitar les altres dues fases que restarien per completar les obres d’accessibilitat al poble de Moja.

Valorant les xerrades fetes aquestes darreres setmanes, Juanma Samblás subratlla que reunir-se amb els veïns “sempre és positiu” però reconeix que s’esperava una major assistència.(àudio)

 Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

AccessibilitatMoja1.jpg
AccessibilitatMoja2.jpg

Document Actions