Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió informativa del Casal d’Estiu aquest dimarts, a les 19:30h, al Centre Cívic La Xarxa

Les inscripcions per participar al Casal d’Estiu o a l’Estiu Jove estan obertes fins el divendres

dilluns 04 juny 2018

Aquest dimarts s’ha convocat, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, una reunió informativa per a presentar el funcionament del Casal d’Estiu d’Olèrdola d’aquest 2018. A les 19:30 s’informarà del Casal d’Estiu; i a partir de les 20:30 es preveu informar de l’Estiu Jove, incloent la proposta de viure una Setmana Jove.

Amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, el Casal d’Estiu d’Olèrdola torna a ser organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès. El Casal es farà durant cinc setmanes, de dilluns a divendres, des del 25 de juny al 27 de juliol. L’horari serà de 9 a 14.h, amb la previsió d’oferir acollida de 7:45 a 9:00h, en funció de les inscripcions, i servei de menjador amb carmanyola, de 14:00h a 16:00h.

Les inscripcions estan obertes fins el proper 8 de juny. Es poden formalitzar al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, els dilluns de 17:h a 20h; al Centre Cívic La Xarxa de Moja, els dimarts de 17h a 20h; a les oficines del Consell Esportiu, al pavelló Nou de Vilafranca;  o bé enviant el formulari digital omplert a l’adreça de correu electrònic mgirona@jespe.org.

Tal i com indica el Consell Esportiu, el Casal d’Estiu és una proposta lúdica, esportiva i educativa. Es faran activitats variades, que inclouen tallers, esports, una excursió a la setmana o piscina, adaptant les propostes a cada grup d’edat.

Es torna a proposar fer el casal d’estiu en les dues escoles del municipi (Circell i Rossend Montané) en un sol projecte educatiu. És a dir, les activitats seran les mateixes, i durant el casal es trobaran en alguna de les activitats plantejades de manera conjunta: piscina ( tots els dilluns), excursions (Illa Fantasia, gimcana, sortides en bicicleta o acampades). Cada infant podrà escollir si fa el Casal a l’escola Circell de Moja o a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta.

Per  als joves de 1r a 4t d’ESO s’ofereix l’Estiu Jove. Un programa d’activitats que s’ha definit com “molt diverses i molt “canyeres”; amb piscina, esports, intercanvis amb d’altres casals de joves de la comarca, sortides a la platja, curses  d’ orientació, “escape room”, excursions , acampades, i la Setmana Jove.

Document Actions