Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Revisar els sentits de circulació, un nou consultori i cobrir la pista, propostes de CiU a Moja

El portaveu de CiU al Senat, Josep Lluís Cleries, ha participat aquest dijous en l’acte de CiU a Moja

divendres 22 maig 2015

L’acte electoral de CiU a Moja, celebrat aquest dijous a la tarda al Local Nou , ha comptat amb la destacada presència de l’exconseller de Benestar Social i actual portaveu del grup de CiU al Senat, Josep Lluís Cleries. Cleries resumia que les candidatures de CiU defensen la participació, la creació de riquesa des del propi municipi per generar benestar i la transparència.(àudio)CiuMOja2.JPG

Cleries destacava la implicació associativa del candidat a l’alcaldia de CiU, Josep Sánchez, com a garantia de dedicació als altres perquè  “la gent que està al teixit associatiu té aquesta voluntat de servei”.

Per exemplificar el tracte que rep de l’Estat la Generalitat, Cleries també va voler recordar que si la Generalitat només assumís la meitat de la despesa pública que li pertocaria de la llei de dependència, fins a 94.000 persones quedarien desteses. El portaveu de CiU al Senat també va subratllar que ha estat amb governs  de CiU quan en aquest mandat la Diputació ha ampliat notablement el seu suport als municipis.

En l’acte d’aquest dijous al Local Nou, el número 5 de la llista i veí de Moja, Sergi Martínez, assenyalava que un dels compromisos de CiU és el de resoldre els problemes de circulació presents al poble. (àudio)

CiU també proposa l’ampliació de l’aparcament de davant de l’escola, substituir la barana que hi ha al voltant del col.legi,  així com donar una imatge més digna a la zona de recollida de brossa existent al carrer del Camp. I és que, tal i com va dir Sergi Martínez, s’han passat de 4 als actuals 13 contenidors de rebuig en aquesta zona. També es va reiterar el compromís de CiU en mantenir les llars d’infants i recuperar la seva gestió municipal. Des de CiU també es proposa revisar la taxa de l’escola bressol i, a l’hora de fer-ho, donar als interessats la informació necessària.

Josep Sánchez, candidata l’alcaldia per CiU, va exposar per a Moja la voluntat de redactar un projecte de cobriment d ela pista poliesportiva, així com la construcció d’un nou consultori. En aquest punt, Sánchez va indicar que com a possible ubicació es podria tenir en compte la zona d’equipaments municipals del sector que s’urbanitza a La Plana. CiU també inclou en el seu programa la realització del vial de connexió amb Vilafranca i acabar la reforma  de la Torre de Moja, de manera que acabi satisfent els veïns. Perquè, segons Sánchez, només s’han executat 160.000 dels prop de 500.000 mil euros disponibles subvencionats, “i el resultat no satisfà a ningú”.(àudio)

Sánchez també indicava que cal reformar els vestidors del camp de futbol i posava l’accent en què l’Ajuntament havia de tenir un paper més actiu per assolir-se la millora de la cobertura de telefonia mòbil i del servei d’Internet. (àudio)

Com sempre en els actes de CiU en aquest campanya, Sánchez va cloure l’acte d’aquest dijous a Moja fent una crida als veïns a anar a votar. CiU tranca la campanya amb una festa, convocada a partir de les 8 del vespre, al local de la Societat-Principal Unió de Sant Pere Molanta.

Escolta les entrevistes a Josep Lluís Cleries, Sergi Martínez i Josep Sánchez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions