Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ricard Rovira, fundador del Casal de la Gent Gran de Sant Miquel, premi “Gent gran amb mèrit”

El guardó es lliurava dissabte a la tarda, al Local Nou de Moja, durant la 3a Festa de la Gent Gran d’Olèrdola

dilluns 07 maig 2018

Ricard Rovira, primer president del Casal de la Gent Gran de Sant Miquel, rebia dissabte a la tarda el premi “Gent gran amb mèrit” del municipi,  durant la 3a Festa de la Gent Gran d’Olèrdola que se celebrava al Local Nou de Moja. La festa l’organitzava l’Ajuntament d’Olèrdola, conjuntament amb els tres casals de la gent gran del municipi, i també servia per a homenatjar a parelles d’Olèrdola que aquest 2018 fan 50 anys de casats.FestaGentGran2.jpgFestaGentGran3.jpg

De les 7 parelles residents a Olèrdola que fan les seves noces d’or enguany, 6 van recollir el seu reconeixement durant la festa. Van ser les parelles de Moja formades per Manuel Castro i Maria Pilar Escrihuela, Joan Arnan i Assumpció Sonet, i Antoni Candela i Roser Valls; dues més són de Sant Pere Molanta: José Piñol Barrera i Maria Dolors Raventós Petit, i Pere Mata Augie i Rosa Mari Mas; mentre que una parella era de Sant Miquel: Ignasi Tutusaus Forés i Teresa Julià Raventós. No va poder assistir a la festa per recollir el reconeixement Julián Álvarez Montesinos i Rosa Carmen Rovirosa Inglada, de Moja.

Ricard Rovira té 83 anys, és veí d’Olèrdola “ de tota la vida” i es mostrava molt satisfet de rebre el premi “Gent gran amb mèrit”. De manera especial se li reconeix el seu treball per a fundar el Casal de la gent gran de Sant Miquel.(àudio)

La regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, oferia una valoració molt bona de la Festa de la gent gran, que reunia a més d’un centenar d’assistents.(àudio)

La Festa es va cloure amb una actuació del grup d’havaneres “Son de l’Havana” i amb un berenar.

Escolta les entrevistes a Ricard Rovira i Arantxa Torres, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions