Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rítmica, Aeròbic i Joves de Moja sumen esforços i preparen una activitat a benefici de La Marató

Aquest dissabte a la tarda, al Local Nou,els dos clubs de gimnàstica faran una exhibició i després hi haurà xocolatada

dimarts 11 desembre 2012

 

Tres entitats del municipi han sumat els seus esforços per a organitzar de forma conjunta una activitat a benefici de La Marató de TV3. El Club Rítmica Olèrdola, el Club Gimnàstica Aeròbica Olèrdola i el Grup de Joves de Moja han preparat per aquest dissabte, a dos quarts de 6 de la tarda, una exhibició de gimnàstica al Local Nou de Moja que finalitzarà amb un berenar. L’entrada té un preu simbòlic de 2 euros i hi haurà una guardiola perquè els assistents que ho desitgin puguin ampliar aquesta quantitat amb aportacions voluntàries.

El Grup de Joves de Moja els darrers tres anys havia organitzat un esmorzar popular amb botifarrada a benefici de La Marató. Aquesta vegada han sumat esforços aquestes tres entitats per a preparar l’activitat de dissabte a la tarda, tal i com indica Cristina Badell, membre del Grup de Joves de Moja. (àudio)

El Grup de Joves considera que amb un format d’aquest tipus, és molt probable que s’assoleixi una major assistència de públic que no pas amb l’esmorzar popular que aquests tres darrers anys havien fet. (àudio)

Gràcies als esforços de les tres entitats convocants i a les aportacions dels col·laboradors, tots els diners que provinguin del públic es podran destinar íntegrament a La Marató. (àudio)

El Celler Cooperatiu de Moja, Forn Rius i el restaurant La Casa del Conill donen suport a aquesta exhibició gimnàstica i berenar a benefici de La Marató de TV3.

Escolta l'entrevista a Cristina Badell, clicant aquí

Document Actions