Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rodó dissabte de Carnaval a Moja amb festa infantil i multitudinària rua

L’amenaça de pluja no va impedir que el poble s’omplís de públic en tot el recorregut de la rua
El Local Nou s'omoplia de disfresses i confeti dissabte a la tarda
El Local Nou s'omoplia de disfresses i confeti dissabte a la tarda

dimarts 20 febrer 2018

La rua de carnaval de Moja és un dels esdeveniments més multitudinaris que al llarg de l’any acull el municipi d’Olèrdola. Aquest dissabte al vespre es va posar de nou de manifest i  l’amenaça de pluja no va impedir que, una vegada més, el recorregut de la rua s’omplís de públic predisposat a gaudir amb les evolucions de la quinzena de grups participants. Abans de la rua, a l’interior del Local Nou, es va viure una concorreguda festa infantil de Carnaval gràcies a la Comissió de Festes de Moja.

Estíbaliz Leal, del grup de Carnaval de Moja, es mostrava molt contenta perquè la rua va tornar a reunir a moltíssima gent a Moja.(àudio)

Als grups els hi agrada venir a Moja i l’organització, per condicionants organitzatius i econòmics, ha de limitar les inscripcions. Leal assenyala que aquest any no han pogut atandre totes les peticions de participació que havien rebut.(àudio)

L’amenaça de pluja va ser un dels maldecaps de l’organització durant tota la jornada. La pluja va aparèixer tímidament sobre dos quarts de 8 i la rua es va avançar un quart d’hora per evitar que se celebrés sota un aiguat. Al final, la pluja va respectar l’esdeveniment.(àudio)

La bona resposta assolida en aquesta 12a edició de la rua ha refermat al grup en la seva aposta per mantenir l’organització de la rua en propers anys. També han valorat de manera molt positiva el ritme aportat per la batucada que encapçalava el recorregut.

Escolta l'entrevista a Estíbaliz Leal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions