Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rodona celebració del 10è aniversari del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta

Durant la festa es va reconèixer la tasca dels integrants de la primera Junta de l’entitat

dijous 19 novembre 2015

El Casal d’Avis de Sant Pere Molanta celebrava dissabte el seu 10è aniversari amb un dinar de germanor i diverses activitats lúdiques que van contribuir a fer que la commemoració fos rodona. Entre els continguts destacats de l’acte es va viure un reconeixent a les 6 persones que van formar part de la primera Junta del Casal. Nemesi Massana, secretari del Casal d’Avis, posa l’accent en què aquest any la festa d’aniversri ha estat especial per celebrar aquests primers 10 anys de vida del casal.(àudio)

En el dinar de germanor hi van participar un centenar de persones, incloent l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, i la regidora de gent gran, Arantxa Torres. El programa d’actes va incloure l’actuació de la coral del Casal d’Avis, una exhibició del grup Gatzara Country i ball. També es va procedir al sorteig de quatre peces elaborades pel taller de manualitats del Casal d’Avis.

Nemesi Massana reconeixia el mèrit de les persones que van impulsar el Casal, però també afegia que ara la feina ha canviat i inclou que el Casal hagi d’assumir la gestió d’activitats com la gimnàstica des de l’any passat.(àudio)

El Casal d’Avis és una entitat dinàmica i mostra d’això són la quantitat de persones que s’hi apunten només començar a estar jubilades.(àudio)

Durant el dinar es van poder recaptar 430 euros que es destinaran a la Marató de TV3.

El dinar d’aniversari és un dels moments assenyalats dins de la programació d’actes que impulsa durant l’any el Casal d’Avis. L’entitat també organitza durant l’any 3 berenars per a celebrar carnaval, la castanyada i Sant Jordi. També acullen un taller setmanal de manualitats, classes de gimnàstica per a gent gran, xerrades i excursions.

El Casal d’Avis obre les seves portes, de dilluns a divendres, en horari de dos quarts de 5 a les 7 de la tarda.

Escolta l'entrevista a Nemesi Massana, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions