Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Romeria del Rocio aquest cap de setmana a Olèrdola

L’actuació de Parrita, dissabte a la nit a la Muntanyeta, un dels atractius de l’activitat
Diumenge al migdia hi haurà missa rociera
Diumenge al migdia hi haurà missa rociera

divendres 14 juny 2013

La possibilitat d’acampar des d’aquest mateix divendres a la finca municipal de la Muntanyeta, un dia abans del que era habitual, és una de les novetats que incorpora enguany la Romeria del Rocio d’Olèrdola. Els actes de la Romeria tenen lloc entre dissabte i diumenge, seguint el format d’aquest esdeveniment ja consolidat dins del calendari festiu del municipi.

Dissabte, l’activitat programada comença a dos quarts de 6 de la tarda, amb la sortida des de Daltmar de la romeria, acompanyant la imatge de la “Blanca Paloma”. Pel camí de Can Castellví s’arribarà a la Muntanyeta, amb aturada a meitat del recorregut per a berenar.

A partir de dos quarts de 10 hi haurà la festa de la Romeria. S’anuncia que serà inaugurada per l’alcalde, Josep Tort. Aquest any es compta amb les actuacions de José Luis Lobo i , com a plat fort, s’oferirà un concert amb Parrita.

Diumenge la Romeria continua amb una missa rociera cantada pel Coro Rociero Aire de las marismas dels Monjos. La missa serà oficiada pel capellà José Luís Muñoz, dels Monjos. Seguidament hi haurà la paella popular. El preu és de 4 euros. Per a més informació es pot trucar al telèfon 622 28 82 53.

Document Actions