Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Romeria del Rocio de convivència i ambient familiar

El Centre Cultural explica que han canviat de dates només per aquest any i”perquè la subvenció s’ha cobrat tard”

dilluns 31 juliol 2017

La Romeria del Rocio d’Olèrdola s’ha celebrat aquest cap de setmana a la finca municipal de la Muntanyeta enmig d’un ambient familiar, de convivència i sense cap tipus d’incidències remarcables. Així ho exposaven aquest mateix diumenge a la tarda des de l’entitat organitzadora, el Centre Cultural Virgen del Rocio d’Olèrdola. Un dels seus integrants, Vicente Valderas, oferia una valoració positiva apuntant que la participació havia disminuït respecte altres anys i que l’ambient era familiar.(àudio)romeria2OK.jpg

La sortida de la romeria, dissabte a la tarda des de Daltmar, es va endarrerir una hora per evitar la forta calor que feia a les 6 de la tarda. Acompanyant la imatge de la verge fins a la Muntanyeta s’hi van reunir prop de 150 persones, segons l’organització. Per la nit, la festa va funcionar “molt bé” amb les actuacions dels grups d’AKY i La Calle El Son. Diumenge al migdia, la darrera activitat va ser una paella, que va concentrar a més d’un centenar de persones.(àudio)

La Romeria, des de la seva 1a edició l’any 2.000, sempre s’havia celebrat durant el mes de juny. Aquest any el canvi de dates ha estat circumstancial i perquè la subvenció municipal s’havia cobrat tard, assenyala Valderas. I és que des de l'entitat han indicat que una activitat com aquesta no es podria fer sense la subvenció que atorga l'Ajuntament. La intenció és tornar a programar l’any que ve la Romeria el mes de juny.(àudio)

Des del Centre Cultural han assenyalat que la coincidència amb altres festes a Olèrdola i el fet de fer-se en ple període de vacances, hauria pogut influir en la reducció de participació. L’entitat també ha volgut agrair l’esforç de l’Ajuntament per a facilitar el material necessari, en un cap de setmana on han coincidit al municipi moltes activitats.

Escolta l'entrevista a Vicente Valderas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions