Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rosa Montserrat, de l'escola d'Olèrdola, premiada en la trobada de puntaires de Vilanova

El mocador que ara elabora va ser distingit per la seva qualitat entre les 500 puntaires participants
Rosa Montserrat, mostrant el mocador que elabora
Rosa Montserrat, mostrant el mocador que elabora

dijous 17 novembre 2016

Rosa Montserrat, alumna de l’Escola de Puntaires d’Olèrdola, va guanyar diumenge un dels premis a la millor labor que es lliuraven en la 25a edició de la Trobada de Puntaires de Vilanova.

De guardons només se’n van lliurar una mitja dotzena, en diferents categories, significant aspectes com la puntaire  més jove o la més veterana. En el cas de Rosa Montserrat el jurat la va distingir entre 500 participants per l’acurada i meritòria feina que té avançada elaborant un mocador. (àudio)

Les peces que elabora Rosa Montserrat sovint les regala a la família. El mocador ja el té assignat i el vol regalar a la seva néta.(àudio)

Primer a Vilafranca i ara a Olèrdola, la Rosa Montserrat  acumula ja 10 cursos fent puntes de coixí sota el guiatge de la professora Enriqueta a Mata. Diu que va puntes perquè li agrada i li distreu.(àudio)

La Rosa Montserrat participa en el grup de puntaires que es troba els dimecres a la tarda, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. També és una assídua participant en les nombroses trobades que compten amb presència de l’Escola de Puntaires d’Olèrdola i fa les seves aportacions a les exposicions bianuals que mostren a les festes majors de Moja i de Sant Pere Molanta els treballs de les puntaires del municipi.

Escolta l'entrevista a Rosa Montserrat, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions