Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Roser Mascaró és la nova presidenta de la Societat La Lleialtat de Sant Miquel

Promoure la participació dels veïns en els actes que s’organitzin al poble és un dels objectius de la nova Junta
Vanesa Tena i José Serrano, membres de la nova Junta, i Roser Mascaró, presidenta
Vanesa Tena i José Serrano, membres de la nova Junta, i Roser Mascaró, presidenta

dijous 12 juny 2014

La Societat La Lleialtat de Sant Miquel estrena Junta Directiva. L’encapçala la nova presidenta, Roser Mascaró, i la integren fins a 10 persones, de les quals només una es manté de l’anterior equip directiu. Juanma Serrano és el vicepresident i el membre de l’actual Junta que repeteix de l’equip que fins ara encapçalava l’anterior presidenta, Maria Montané. Completen la Junta Tere Serrano, Joan Tubella, Montse Benet, José Serrano, Llorenç Ullate, Sussana Rosich, Enric Mascaró, Vanesa Tena i Alberto Domínguez.

Roser Mascaró té 40 anys d’edat i fa 21 anys que és sòcia de La Lleialtat. Ha estat membre del grup de teatre l’Arrel i també ha col.laborat amb La Plana Rodona de futbol. Ens explica que afronta aquesta responsabilitat perquè té ganes de fer coses pel poble i vol transmetre a joves i a infants la importància de participar en activitats que es facin a Sant Miquel. (àudio)

Mascaró considera que les anteriors juntes han fet un gran esforç a l’hora de programar i organitzar actes al poble, però el repte pendent és el d’assolir una major participació dels veïns i augmentar la xifra de socis. (àudio)

Per donar-se a conèixer, la nova Junta ha convocat pel proper dissabte 5 de juliol un sopar popular gratuït, a partir de les 10 de la nit, al Local Rossend Montané.(àudio)

La nova Junta va ser escollida en assemblea extraordinària el passat 11 de maig. Després de ser escollit, el nou equip es va reunir i es va distribuir les responsabilitats. Ara volen presentar-se de manera festiva al poble el proper 5 de juliol, amb l’ànim també de recollir els suggeriments dels veïns.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions