Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ruta nocturna pel parc d’Olèrdola els dissabtes 6 i 13 de juliol

L’activitat permet conèixer el parc d’una forma diferent, incloent sorpreses teatralitzades
L'activitat comença a les 9 de la nit
L'activitat comença a les 9 de la nit

dimecres 03 juliol 2013

Els pròxims dissabtes 6 i 13 de juliol serà possible conèixer el parc d’Olèrdola d’una manera diferent. Es podrà fer una ruta nocturna guiada, de caràcter lúdic i dificultat baixa. Es tracta de 5 quilòmetres de recorregut que inclouen sorpreses teatralitzades, tal i comenta Josep Anton Pérez, responsable de Tríade Serveis Culturals, encarregats de la gestió de les activitats al parc.(àudio)rutesnocturnes2.JPG

Les rutes nocturnes els darrers anys s’han situat com una de les propostes que més públic atrauen al parc de les programades durant l’any. Capten visites de l’Alt Penedès, però també d’altres comarques properes. (àudio)

Al ’estiu hi ha molta oferta per a poder fer caminades nocturnes com la que es proposen al parc d’Olèrdola. Josep Anton Pérez fa notar que totes funcionen perquè en aquest període de forta calor també ve de gust fer activitats a l’aire lliure quan la calor no es nota tant.(àudio)

L’activitat s’iniciarà a les 9 de la nit i finalitzarà als volts de les 12 de la mitjanit, amb una copa de cava.

És imprescindible fer reserva per  participar en aquesta activitat. Cal portar calçat adequat per caminar per la muntanya, aigua i lot. Opcionalment es pot portar sopar. Al final de la ruta hi haurà un espai i temps per recuperar les forces. En cas que la climatologia no permeti fer l’activitat en bones condicions, aquesta serà suspesa.

Per a més informació i per fer reserva d’aquestes activitats cal posar-se en contacte amb Tríade Serveis Culturals, per telèfon al 93 817 28 68 o per correu electrònic: info@triadecultural.com. L’entrada general té un preu de 7,00€ i la infantil (5-12 anys)de 5,00 €.

Escolta l'entrevista a Josep Anton Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí


 

Document Actions