Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’acomiada una Roda de Teatre amb presència destacada d’Olèrdola

Olèrdola ha acollit 5 de les 26 representacions i els grups del municipi han ofert també 5 funcions

dijous 30 març 2017

Torrelles de Foix acollia diumenge la cloenda de la 26a Roda de Teatre de l’Alt Penedès. L’acte va comptar amb més de 200 persones, entre les quals s’hi trobaven l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, i membres dels grups de teatre l’Arrel de Sant Miquel i El Folre de Sant Pere Molanta. Al comiat de la Roda també hi assistien el conseller comarcal de cultura, Raimon Gusi, i el president de la Federació de grups amateurs de teatre de Catalunya, Josep Rafecas.

Des d'octubre del 2016 i fins aquest diumenge han estat 26 les representacions ofertes dins de la Roda.  La mitjana d’espectadors ha estat  de 100 persones per actuació, la qual  cosa suposa que han estat més de 2000 les persones que han assistit de públic a la 26a Roda de grups amateurs de teatre de l'Alt Penedès.

Olèrdola ha tornat a tenir un paper molt rellevant en aquesta Roda de Teatre. Ha acollit fins a 5 de les 26 actuacions, sent el municipi on s’ han programat més representacions. També ha estat molt destacada l’aportació dels dos  grups de teatre d’Olèrdola a la Roda. Sumats, han contribuït també amb 5 de les 26 funcions.

La primera cita a Olèrdola es vivia en l’estrena de la Roda, dins de la programació de la Festa del Most de Sant Pere Molanta, amb l’obra “El Racó de la Lluna”, a càrrec del grup de teatre l’Escorça de Sant Joan de Mediona.

Després d’aquest primer compromís a Sant Pere Molanta, la següent actuació de la Roda a Olèrdola li tocava a Sant Miquel, el 19 de novembre, amb l’obra “Divorciades, evangèliques i vegetarianes”,d’El Molí dels Monjos. El 15 de gener, al Local Nou de Moja, es representava l’obra “Quan ell és ell...i ella” del grup Pa amb xocolata. El 28 de gener el grup Taller d’Assaig Teatre portava a Sant Pere Molanta el seu “L’Aposta o almenys no és Nadal”. I per acabar les funcions a Olèrdola, en el penúltim cap de setmana de Roda, l’Escorça Teatre tancava el cicle al municipi representant a Sant Miquel l’obra “El Racó de la Lluna”.

El grup El Folre de Sant Pere Molanta representava “Entre dones” al Pla del Penedès el 22 de gener, el 12 de febrer a Sant Joan de Mediona i als Monjos el 12 de març. L’Arrel de Sant Miquel actuava amb “Maror o les regles del gènere”, el 4 de febrer al Cal Bolet de Vilafranca i l’11 de març a Sant Martí

 

Document Actions